reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dzieki dziewczyny ja juz po wizycie bylam dzis wczesniej i wczesniej weszlam bo nie bylo nikogo :) moja coreczka jest potwierdzona wiec na pewno bedzie Wiktoria bo balam sie ze moze chlopak bo byla raczej wstydliwa ale dzis dwukrotnie udowodniła swoja kobiecosc hehe najwazniejsze ze wszystko oki:)

My na piłce to na szkole rodzenia teoche cwiczymy. Przy porodzie mysle ze tez chcialabym troche poskakac lepsze to niz skupiac sie na bolu:)

reklama
Poprawił sie zdecydowanie:) buzi co prawda nie pokazała,ale najwazniejsze bylo zeby dziewczynka sie potwierdziła bo juz skukieneczek nakupywałam hehe

Lenka ja już ciuszki synka posegregowałam i spakowałam do kartonów, porobiłam zdjęcia, więc tylko wystawić, ale czekam jeszcze na potwierdzenie płci :) Chociaż wielki karton dla dziewczynki też już mam, bo kuzynka mnie obdarowała po jej córce. I nie mam gdzie tego wszystkiego trzymać, a do końca czerwca chciałabym już mieć poprane i poukładane wszystko.

Polcia powodzenia!!!

A wiecie co, dziś w nocy chciałam przekręcić się na drugi bok i taki ból brzucha, biodra i nogi mnie chwycił, że nie mogłam się ruszyć, brzuch zrobił się twardy jak skała, a ja tak się wystraszyłam, aż męża obudziłam. Przeszło zupełnie dopiero po kwadransie. Zawsze zmiana pozycji w nocy sprawia mi pewien dyskomfort i ból, ale dziś w nocy myślałam, że rodzę :O

No dokładnie ja też mam ubrań bardzo dużo po chłopcu do 5roku spokojnie i wiele innych rzeczy wiec sprzedam :-D

reklama
Do góry