reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

4867518_IMG_20160415_211134_BURST001_COVER.jpg
Slaba jakosc zdjecia, bo jest juz ciemno. Zrobilam ok 4x tyle, co na talerzu i nie ma juz ani jednego :-) takze jutro powtorka z rozrywki :-) nawet cieple jedli, bo nie mogli sie doczekac :-)

Załączniki

• 4867518_IMG_20160415_211134_BURST001_COVER.jpg
    4867518_IMG_20160415_211134_BURST001_COVER.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 94
reklama
Basienka - śliczne są! :) Też bym zjadła prosto z pieca! :D

koficzka - no to leż babeczko plackiem.
Coś o tym stawianiu się wiem :/
Zawsze trochę stracha mam, ale jak rano wstanę i wypocznę, to jest ok.

jaspis - gratulacje! :)

Po prostu takie miałam przeczucie. W 13 tc gin powiedział, że nie jest pewny co do płci, a w 20 tc powiedział, że na 100% dziewczyna. Mimo wszystko nastawiam się już na córkę, ale jak okaże się, że syn to tragedii nie będzie :)

Ja znów od samego początku czułam, że chłopiec. Mówiąc o dziecku też mówiłam w rodzaju męskim i się spełniło, chyba zbieg okoliczności poprostu [emoji3] rogaliki super smacznego ale mnie od paru godzin znów mdli i nic nie mogę zjeść :( jakbyście chciały mam fajny przepis na rogaliki z 3 składników :)

reklama
jaspis gratki corki :)
basienka rogaliki wygladaja apetycznie, wrzuc przepis na kulinarny :)
ja sie dzis napalilam na ciasteczka owsiane i mialam kupic,ale mam mega przepis, wszystkie skladniki, wiec jutro lece z koksem :)

siedze sobie wlasnie na str feedo i robie zamowienie z katalogiem MAM w reku :)

Kurde wlasnie, dzis po kapieli synek nie od razu, ale gdzies po ok 40min zaczal nagle plakac, ze go posladki i udo piecze starsznie, dostal takich wypiekow cos jak pokrzywka i ryk starszny, polcialam z nim pod prysznic to sobie prawie zimna wode na to lal, ale w koncu pomoglo. Co moge na prtzyszlosc mu zapodac?, bo dzis posmarowalam mu kremem do pielegnacji dzieci Nivea i byl ryk jeszcze wiekszy, zwyklym Nivea niby lepiej, ale dalej zle, az w koncu zmylam wszystko, osuszylam i tyle i sie uspokoilo. Nie mam ofc zadnych masci czy innych specyfikow, bo kurcze juz od dawna nie stosujemy niczego takiego,, ale chyba musze pouzupelniac apteczke na rozne ewentualnosci

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry