reklama
BASIENKA 28
Fanka BB :)
Poczulam mega ulge :-) Wiekszosc rzeczy juz mam. Ubranka juz prawie wszystkie, jeszcze zostalo dokipic 3 pajace i kilka skarpetek, reszta wszystko jest, dzis zamowilam body. Karuzela jest, ochraniacz, kostka, przescieradlo, posciel powstaje, szyje sie, organizer do lozeczka tez, nosidelko z pierwszego dziecka mam, wozek tez, lozeczko tez, zostalo kupic kosmetyki, pampersy, smoczki itd. I oczywiscie dla mnie musze kupic kilja rzeczy :-) Mega szczesliwa :-)
maldob
Koficzka. Nie pracuje bo dziecko było ułożone pośladkowo i zadecydował że urodzi naturalnie bo to jej 3 poród. Niestety dzidziuś mocno niedotleniony...wyjety i obracany siła. Maleństwo przwiezione do innego szpitala od jakiś 5 tygodni tam leży pod całą aparatura. A ciaza przebiega ok. Masakra.
Basienka u mnie w tej kwesti jeszcze ubogo. Tylko pare ciuszkow i zwolniona komoda. Pozazdrościć postępu :-)
Basienka u mnie w tej kwesti jeszcze ubogo. Tylko pare ciuszkow i zwolniona komoda. Pozazdrościć postępu :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mamakulka
Fluttershy
Zaangażowana w BB
My jeszcze też nie mamy wyprawki.. dopiero jakieś pojedyncze rzeczy. Ale myślę, że na dniach wezmę się za kompletowanie..
a tak z innej beczki... macie coś takiego, że się elektryzujecie? czego nie dotkniecie to "kopie" Was prąd? Wczoraj cały dzień "kopało" mnie autko przy zamykaniu drzwi.. a dziś czarę rozpaczy przelało to jak mąż chciał dotknąć palcem mój wystający pępek i też strzeliło.. normalnie załamka :/ nie dość, że się wystraszyłam to teraz się martwię, że od takiego kopnięcia w brzuch coś mogło stać się dziecku
a tak z innej beczki... macie coś takiego, że się elektryzujecie? czego nie dotkniecie to "kopie" Was prąd? Wczoraj cały dzień "kopało" mnie autko przy zamykaniu drzwi.. a dziś czarę rozpaczy przelało to jak mąż chciał dotknąć palcem mój wystający pępek i też strzeliło.. normalnie załamka :/ nie dość, że się wystraszyłam to teraz się martwię, że od takiego kopnięcia w brzuch coś mogło stać się dziecku
BASIENKA 28
To tak cieszy i uzaleznia :-) Cudowne uczucie. Mysle, ze do czerwca wszystko skompletuje na tip- top :-)
Ide sie wykapac i lece spac, bo rano wstaje o 5 na badania:-) Takze slodkich snow. Obym szybko zasnela, bo wczoraj do 1 nie moglam zasnac, tak mnie zgaga meczyla :-)
Ide sie wykapac i lece spac, bo rano wstaje o 5 na badania:-) Takze slodkich snow. Obym szybko zasnela, bo wczoraj do 1 nie moglam zasnac, tak mnie zgaga meczyla :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
beata0526
Ja tak mam bardzo często. Jak jezdzialm do pracy to bywały takie dni, że łokciem drzwi od auta pchalam, żeby się zamknęły masakra była, nie wiem od czego to zależy...moja mama zawsze się śmieje, że naladowana jestemMy jeszcze też nie mamy wyprawki.. dopiero jakieś pojedyncze rzeczy. Ale myślę, że na dniach wezmę się za kompletowanie..
Napewno dzidziusiowi nic nie będzie
W końcu wróciła opcja polubień na telefonie na reszcie się ogarneli z tym
Ja właśnie leżę przed tv i czekam na męża jeszcze z godzinke zanim z pracy wróci a corunia codziennie tak kopie już praktycznie przerw nie robiąc albo mało co nie to co było na początku że było ja czuć tylko rano i wieczorem leżąc w łóżku
Ja właśnie leżę przed tv i czekam na męża jeszcze z godzinke zanim z pracy wróci a corunia codziennie tak kopie już praktycznie przerw nie robiąc albo mało co nie to co było na początku że było ja czuć tylko rano i wieczorem leżąc w łóżku
reklama
i ja do zcerwca wsyztsko bede miala gotowemaldob....boziu straszne
ja też do czerwca zamknę temat wyprawki a w lipcu słodkie oczekiwanie na sierpień
co myslicie o tej sukience?
Link do: Model 1040 - Haloo Your Fashion