reklama
mniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmA ja dzisiaj w trakcie robienia gołąbków
i za mna chodza ale jakos nie moge sie zebrac do zrobienia
Asiunia1988
Fanka BB :)
A u mnie dziś kurczak pieczony na ryżu, właśnie zjadłyśmy z córką a mąż będzie miał jak wróci z pracy
Znowu odnowiło mi się to coś na dekolcie, nawet nie wiem jak to nazwać ale swędzi niesamowicie
Heromina, spokojnie bo jak będziesz całą ciążę w nerwach funkcjonować to Ci dziecko na pewno po żyrandolu będzie skakać Zobaczysz, że Twoja mała księżniczka będzie piękna i zdrowa
Okasia, przyzwyczajaj się bo maluch już tak raczej będzie leżał Mnie synek też nogami po pęcherzu wali, po bokach czuję rączki a pod żebrami główkę. Teraz to pikuś a jak urośnie ciężko będzie złapać oddech...
Znowu odnowiło mi się to coś na dekolcie, nawet nie wiem jak to nazwać ale swędzi niesamowicie
Heromina, spokojnie bo jak będziesz całą ciążę w nerwach funkcjonować to Ci dziecko na pewno po żyrandolu będzie skakać Zobaczysz, że Twoja mała księżniczka będzie piękna i zdrowa
Okasia, przyzwyczajaj się bo maluch już tak raczej będzie leżał Mnie synek też nogami po pęcherzu wali, po bokach czuję rączki a pod żebrami główkę. Teraz to pikuś a jak urośnie ciężko będzie złapać oddech...
Mika06
Okasia - nie tylko Twój mężczyzna tak w kuchni gotuje mój wystarczy że dwie kanapki sobie robi i już wszystko brudne. Nie wiem jak on to robi, bo naprawde trzeba się postarać by tyle syfu narobić w chwile a jak go natchnie na gotowanie, to nie ważne co szykuje - 90% naczyń będzie brudna i ja będę musiała to myć
Mamakulka
No a jak! Chyba każdy chłop tak ma. Pamiętam jak byłam chora to mój placki ziemniaczane robił. Od 17 do 21 ... zawsze się napoci i nadenerwuje
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
niunia102
Oj kochane ale narzekacie :-) ja lubie jak moj gotuje po pierwsze bardzo lubi po drugie gotuje smacznie po trzecie kuchnia jest zawsze wysprzatana :-) i ja tylko leżę i pachne :-) chyba go ze świeczką znalazłam
Mamakulka
No mój do kuchni się nie nadaje. Może i da rade coś ugotować ale w jakim czasie i z jakim bałagan em to dajta spokój
A pytanie z innej beczki. Sierpniowki jest tu jakaś z Jeleniej Góry bądź okolic?
A pytanie z innej beczki. Sierpniowki jest tu jakaś z Jeleniej Góry bądź okolic?
reklama
Fimka
A i mam ochote na galaretke ze smietana mniam :-)
A co to takiego?
Tzn. jaka śmietana? Bita?
Ależ brzydka, jesienna pogoda dzisiaj.
Pół dnia spędziliśmy na zakupach (niestety potrzebnych).
Teraz się czuję, jakby była 0:00 i padam na twarz.