reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A u mnie dziś kurczak pieczony na ryżu, właśnie zjadłyśmy z córką a mąż będzie miał jak wróci z pracy :)
Znowu odnowiło mi się to coś na dekolcie, nawet nie wiem jak to nazwać ale swędzi niesamowicie :(
Heromina, spokojnie bo jak będziesz całą ciążę w nerwach funkcjonować to Ci dziecko na pewno po żyrandolu będzie skakać :p Zobaczysz, że Twoja mała księżniczka będzie piękna i zdrowa :)
Okasia, przyzwyczajaj się bo maluch już tak raczej będzie leżał :) Mnie synek też nogami po pęcherzu wali, po bokach czuję rączki a pod żebrami główkę. Teraz to pikuś a jak urośnie ciężko będzie złapać oddech...

Okasia - nie tylko Twój mężczyzna tak w kuchni gotuje :D mój wystarczy że dwie kanapki sobie robi i już wszystko brudne. Nie wiem jak on to robi, bo naprawde trzeba się postarać by tyle syfu narobić w chwile :D a jak go natchnie na gotowanie, to nie ważne co szykuje - 90% naczyń będzie brudna i ja będę musiała to myć :p

No mój do kuchni się nie nadaje. Może i da rade coś ugotować ale w jakim czasie i z jakim bałagan em to dajta spokój ;)

A pytanie z innej beczki. Sierpniowki jest tu jakaś z Jeleniej Góry bądź okolic?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

MOj tez super gotuje, uwielbiam jego chinskie zarcie i inne takie bardziej egzotyczne, posprzatac posprzata, ale i tak cos tam musze zawsze poprawic, chociaz mycie naczyn odpada, bo po 2 latach nauczyl sie obslugi zmywarki :p

reklama
Do góry