reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Usg wyszlo super, wyniki super, nawet lekarka powiedziala, ze nie mam sie o co martwic, bo natura jest po mojej str :) Pozniej jak jej powiedzialam jak mi nagadala inna lekarka to powiedziala, ze oczywiscie zdarzaja sie przypadki, ze wyniki super, a dziecko chore, nawet po amniopunkcji moze sie tak zdarzyc, ale to sa tak odosobnione przypadki, ze nie powinno sie o nich w ogole mowic. I tego sie trzymam :)

Okasia to ja mam tak z pecherzem. Mloda siedzi po turecku, glowe ma pod zebrami, a nogami naparza i czasem to juz naprawde boli, lub jest wyjatkowo nie przyjemne, a ostatanio zaczela raczkami za boki mnie lapac, wiec mam prawie ze wszystkich str. Brakuje, zeby mnie z glowki walila, po zebrach i bedzie kpl

A mnie dalej ta nerka boli... jest coraz gorzej, wcześniej jak zmienilam pozycje to przechodziło, a wczoraj jak mnie złapało to 2 godziny wyjęte z życia. Zadzwonię w poniedziałek do tego lekarza...
A ja Małego już czuję dość wyraźnie, staram się już nawet godziny sprawdzać i nawet regularnie się buzi :-)

Napisane na G620S-L01 w Forum BabyBoom

Jej zaczyna mnie znowu wstret do slodyczy dopadac, rany jak sie ciesze, bo ostatanio juz przeginalam nawet jak ja moje mozliwosci

Ja też uwielbiam jak mały się rusza, od razu jestem spokojniejsza. Natomiast od pewnego czasu to już nie są takie przyjemne bulgotania tylko kopniaki jakich nie powstydziłby się dorosły chłop. Nie dość, że po żebrach i teraz mam problem ze schylaniem się czy innymi czynnościami, dokładnie tak jak przy złamaniu żeber. Do tego wczoraj kopnął mnie tak wysoko i tak mocno, że szczypało jeszcze dobrych kilka minut. To chyba już pora na wychowanie!

Heromina trafiłaś na durną lekarkę!
Mnie teraz słodycze też przestały kręcić, ale owoców mogę wciągnąć naprawdę sporo.

frytka koniecznie zadzwon, mnie tak wyginalo z jednej str. Jakby kolka, ale taka mega, ze caly lewy bok z promieniowaniem na nerke i noge mi wykrecalo. Musialam wtedy szybko usiasc i zgiac sie w pol. U mnie wyszla szyjka i mam brac leki rozkurczowe, jak nie pomoze to szpital, ale poki co jest ok.

reklama
Mamak ja co prawda mam kopy regolarne, ale do niedawna tez zdarzalo sie, ze jednego dnia szprota chyba karate uprawiala, albo jakas koszykowke, a nastepnego caly dzien cisza i np na wieczor cos tam "pogadala" i tyle.

Do góry