reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

a ja słaby wieczór mam. przemyślenia czemu Dzidzi nic nie czuje i już się znowu nakręcam. Masakra. zero ruchów... a w pon 20tc :/ do lekarza dopiero 18.04, do tego czasu zwariuje :-( :(
Kochana spokojnie przyjdzie czas na ruchy :) u każdej indywidualnie raz szybciej raz później zależy też od ułożenia dzidzi :) nie denerwuj się tylko i nie nakrecaj :)

reklama
matusiak niby wiem... ale byłabym już spokojniejsza żeby dzidzia chciała dać o sobie znać... jakoś brzuch stoi w miejscu albo nawet zmalał.

Kochana , ja czuję ale rzadko wiec tym bardziej schizuje bo dzisiaj na przykład czuje bardzo mało i słabe nawet po jedzeniu i juz głupie myśli mnie nawiedzają. Nie martw się poczujesz niedługo :* gdzie masz umiejscowione łożysko?

Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom

mamakulka nie wiem, lekarz mnie nie informował a ja nie pytałam... a jakie są opcje? :D teraz zobaczyłam Twoje zdjęcie brzuszka, już jest pokaźnych rozmiarów który tc?

23 dziś zaczęłam :)

Można mieć na przedniej albo na tylnej ścianie macicy. Ja mam na przedniej i dlatego też czuje późno i rzadko. Także wszystko przed Tobą :* moja koleżanka poczuła dopiero w 25 tc.

Ja mam taki pokaźny brzuszek bo miałam też swój prywatny przed ciążą hehe

Hello.
Dziewczyny spokojnie z kontrolami zus..
Ja też już miałam i dla mnie to pikuś... Tym bardziej że mam działalność i nawet mogę podpisywać umowy bo l4 ciężarne to nie.choroba
Basienka mąż mógł tak powiedzieć ale to nie znaczy że tak było.... Mogłaś napisać że byłaś gdziekolwiek... Jeśli nie złapali cie za rękę to wogole nie masz się czym martwić.

Nie powinnaś się tak.zamykac i nigdzie nie wychodzić...No sory l4 to nie więzienie więc normalnie do przodu.
Oni odchaczaja tylko i już. Nie masz obowiązku być w domu a jedynie jak złapią cie na pracy to wtedy cofną.

Mnie ciągle ciągnie w pachwinach i już się przyzwyczaiłam...

mamakulka Czyli zanosi się że Dzidziuś bedzie oazą spokoju i ma czas :D nie to co mama... Pewnie kima i nie chce mu się ruszać. zatem do 25tc to jeszcze miesiąc. szok!

Może :) mój syn na usg dość ruchliwy ale nie czuje tego tak jak bym chciała. W ogóle to czuje go więcej od może 5 dni a tak to wcześniej bardzo sporadycznie. Tu dziewczyny piszą , że kopią, wchodzą pod żebra, brzuch się rusza a ja czuję pukanie i bulgotanie :) także nie martw się i nie myśl źle bo się maluch obrazi i nie będzie zaczepial mamusi :*

oki, tak zrobie! :) nie chciałabym by maluch się obraził ;P lecę do wyrka bo cały tydz na 6:00 do pracy jeździłam. padam. Dobrej nocy i "normalnych" snów :)

reklama
Do góry