Kochana spokojnie przyjdzie czas na ruchy u każdej indywidualnie raz szybciej raz później zależy też od ułożenia dzidzi nie denerwuj się tylko i nie nakrecaja ja słaby wieczór mam. przemyślenia czemu Dzidzi nic nie czuje i już się znowu nakręcam. Masakra. zero ruchów... a w pon 20tc :/ do lekarza dopiero 18.04, do tego czasu zwariuje
reklama
Mamakulka
Fanka BB :)
Kochana , ja czuję ale rzadko wiec tym bardziej schizuje bo dzisiaj na przykład czuje bardzo mało i słabe nawet po jedzeniu i juz głupie myśli mnie nawiedzają. Nie martw się poczujesz niedługo :* gdzie masz umiejscowione łożysko?
Napisane na SM-N910C w Forum BabyBoom
Mamakulka
23 dziś zaczęłam
Można mieć na przedniej albo na tylnej ścianie macicy. Ja mam na przedniej i dlatego też czuje późno i rzadko. Także wszystko przed Tobą :* moja koleżanka poczuła dopiero w 25 tc.
Ja mam taki pokaźny brzuszek bo miałam też swój prywatny przed ciążą hehe
Można mieć na przedniej albo na tylnej ścianie macicy. Ja mam na przedniej i dlatego też czuje późno i rzadko. Także wszystko przed Tobą :* moja koleżanka poczuła dopiero w 25 tc.
Ja mam taki pokaźny brzuszek bo miałam też swój prywatny przed ciążą hehe
Hello.
Dziewczyny spokojnie z kontrolami zus..
Ja też już miałam i dla mnie to pikuś... Tym bardziej że mam działalność i nawet mogę podpisywać umowy bo l4 ciężarne to nie.choroba
Basienka mąż mógł tak powiedzieć ale to nie znaczy że tak było.... Mogłaś napisać że byłaś gdziekolwiek... Jeśli nie złapali cie za rękę to wogole nie masz się czym martwić.
Nie powinnaś się tak.zamykac i nigdzie nie wychodzić...No sory l4 to nie więzienie więc normalnie do przodu.
Oni odchaczaja tylko i już. Nie masz obowiązku być w domu a jedynie jak złapią cie na pracy to wtedy cofną.
Mnie ciągle ciągnie w pachwinach i już się przyzwyczaiłam...
Dziewczyny spokojnie z kontrolami zus..
Ja też już miałam i dla mnie to pikuś... Tym bardziej że mam działalność i nawet mogę podpisywać umowy bo l4 ciężarne to nie.choroba
Basienka mąż mógł tak powiedzieć ale to nie znaczy że tak było.... Mogłaś napisać że byłaś gdziekolwiek... Jeśli nie złapali cie za rękę to wogole nie masz się czym martwić.
Nie powinnaś się tak.zamykac i nigdzie nie wychodzić...No sory l4 to nie więzienie więc normalnie do przodu.
Oni odchaczaja tylko i już. Nie masz obowiązku być w domu a jedynie jak złapią cie na pracy to wtedy cofną.
Mnie ciągle ciągnie w pachwinach i już się przyzwyczaiłam...
Mamakulka
Może mój syn na usg dość ruchliwy ale nie czuje tego tak jak bym chciała. W ogóle to czuje go więcej od może 5 dni a tak to wcześniej bardzo sporadycznie. Tu dziewczyny piszą , że kopią, wchodzą pod żebra, brzuch się rusza a ja czuję pukanie i bulgotanie także nie martw się i nie myśl źle bo się maluch obrazi i nie będzie zaczepial mamusi :*
reklama
Mamakulka