aneta_ck
Fanka BB :)
Jesteśmy z Tobą, oszczędzaj się
...
Dokladnie tak. Trzymaj sie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesteśmy z Tobą, oszczędzaj się
...
odpoczywaj bedzie dobzre napewnoKurde dziewczyny, ale się rozpisałyście. Nie było mnie raptem dwa dni a tu tyle do nadrobienia Teraz trochę ode mnie, też jestem młodą mamą bo mam 20 lat, nie planowaliśmy dziecka, ale jak to mój chłopak się śmieje takie są najlepsze. Wczoraj byłam na wizycie mam ciąże na podtrzymaniu, dostałam luteine doustnie i witaminy, zwolnienie z pracy do 21 sierpnia, muszę ciągle leżeć czego bardzo nie lubię, ale bobasek jest najważniejszy. Termin porodu mam na 23 sierpnia- mój facet też się urodził tego dnia, co prawda rzadko się zdarza rodzić w terminie, ale tłumacze sobie, że to przeznaczenie i wszystko musi być dobrze.
Trzymam za Was wszystkie kciuki
ja tez w wpizamce i po polnocy lulu tak lubieTo był najpiękniejszy Sylwester w moim życiu! Nigdy nie przepadałam za imprezami tego dnia, a teraz piżamka, drzemka o 22, potem pikolo, fajerwerki i lulu. Nic na siłę, tyle ile mogłam wytrzymałam, dzięki temu dziś czuję się bardzo dobrze.
Ten rok będzie najpiękniejszym w moim życiu, już się nie mogę doczekać! Z całego serca życzę Wam spełnienia marzeń, szczęścia i powitania na świecie zdrowego dziecka.
Dziś mam plan żeby trochę ogarnąć mieszkanie, bo jest źle :/ A jutro badania, zobaczymy jak wymioty wpływają na wskaźniki.
a kiedy idziesz na konsultacje tych wynikow- mzoe rzeczywiscie szpital postawilby cie na nogiWitajcie w Nowym Roku
Życzę Wam aby ciąże minęły nam lekko mimo wszystkich niedogodności, szybkich i bezbolesnych porodów, zdrowych dzieciaczkow i przesłanych nocy oby nasi partnerzy byli wyrozumiali i pomocni Szczeslieho Nowego Roku
Jak samopoczucie po sylwestrowej nocy?
Happymum- współczuję bardzo! Oby wszystko dobrze się skończyło! Oszczędzaj się ile można.
U mnie pojawiły się ketony w moczu wczoraj cukier szalał :| do tego wymioty bardzo męczące
biedulo oby szybko pzreszly.Witam wzszystkich w tym Nowym Roku. Dziewczynki zdrówka dla Was i fasolek życzę
Cofam to co powiedzialam o mdlosciach. Mdli mnie strasznie . Całą noc chciało mi sie wymiotować. Mało brakowało do wymiotow
bedzie dobrze - zobaczysz co zadecyduja wazne by cie na nogi postawiliKassia- w poniedziałek wizyta u ginekologa.