reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
happymum - trzymam kciuki za dzisiejsze usg, będzie dobrze :tak:

mnie mdłości męczą rano i wieczorem okropnie, na dodatek muszę zachować pozory przy dzieciach bo one nic nie wiedzą jeszcze. Ja właśnie muszę jeść co chwile bo jak tylko dopuszczę do głodu mdłości są podwójne.

co do dreszczy i uczucia zimna to też tak mam codziennie popołudniu zazwyczaj, czuję się jakbym była chora, ale myślę że to osłabienie organizmu i dlatego takie uczucie jest.

hej hej :) ja mam takie na przemian dreszcze, uderzenia gorąca, zimne poty, normalnie jestem zimnolubna i grzałam w nocy a teraz skarpety i polar i zimno

co do brzucha to chyda nie byłam nigdy i brzucha wciągnęłam i było ok a teraz się nie da :/ i wydęta jestem i wogóle jak 6 miesiąc a nie tydzień wyglądam :(

U mnie brzuch miękki, ale często takie klucia mam. Plamienia jakby ustały, czasem brązowy ślad. Nie wiem czy we wtorek iść do gin czy nie. Byłam umowiona do innego żeby do mojego iść dopiero w styczniu ale wyszły te plemienia i wleciala mi wizyta w tym tyg. I kolejna mam 22 grudnia. Odwoływać?

Leżę, M zabrał synka do dziadka, więc mam wolną chatę. Piekę ciasto marchewkowe i czytam Twój Styl styczniowy kt wczoraj przyszedł... żyć nie umierać. Nagle mam strasznie dużo czasu dla siebie, wieczory wolne bo M usypia małego, a zawsze to była moja rola bo cyc... nie wiedziałam że nam tak gładko to odstawienie pójdzie...

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry