reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Witam Was dziewczyny :) straszna noc za mną. Moj maly jest chory i całą noc gorączkował i strasznie kaszlał. A bylam z nim specjalnie u pediatry bo juz rano słyszałam po kaszlu ze jest nie fajnie. Niestety po raz kolejny zostalam olana i kazała mu herbatke na kaszel parzyć. Pięknie a w nocy młody mi goraczki 39stopni dostał:/ i teraz musze z nim do kliniki dzieciecej jechać i jeszcze dopracy zdążyć na 16. Nie widze tego wcale.

Ja tez tak mam ze robi mi sie strasznie zimno i mam dreszcze musze zapytać gina w poniedziałek. Juz nie moge sie doczekać. Happymum i jak u Ciebie? O ktorej masz usg?

reklama
Ola-dziękuję właśnie wstalam....musze wupic 1,5l wody i nie moge sikac...masakra nie lubie tego:/ ale mam nadzieje że zobaczę zdrową fasolkę i bijące serduszko. Malego to chyba nie do budzę

reklama
Aha to chyba tez sie opije przed ale zeby az 1,5 L?
Ja z pracy do szpitala jadę 30 min zanim dojadę po wypiciu butelki wody 0,33 to akurat ledwie będę wyrabiać zeby iść do kibelka :)

Do góry