reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
huppymum trzymamy kciuki.

a ja wczoraj na tej imprezie bylam- dzis katar i kaszel. biore *spam*- oby pomoglo.
i ja czuje sie jak na grype- zimno mi, mam dreszcze, nie moge sie rozgrzac. straszne to.
i mdlosci jakby ustapily i bol brzucha tez. teraz tylko cycki bola- oby ok wszytsko bylo

huppymum i jak???????????????????????????

Ostatnia edycja:
Byłam dziś na usg, ale niestety nic oprócz pęcherzyka jeszcze nie widać :/ Mam powtórzyć za tydzień i najwyżej wtedy zacznę się martwić.

Okasia nie martw sie bedzie dobrze. Kiedy mialas ostatnia miesiączke? Jest pewnie jeszcze za wczesnie

Happymum wszystko dobrze?

28.10 więc powinien być 6 tydzień :/ Ale może się zdarzyć, że owulację mam pod koniec cyklu i ciąża jest młodsza. W sumie to mi się zgadza, przez 2 poprzednie cykle staraliśmy się o dziecko i nic nie wychodziło a zawsze stosunek był dzień lub dwa przed planowaną owulacją, w tym cyklu poczekaliśmy do owulacji. Poza tym dwa pierwsze testy nie wykazały ciąży, a 3 dni po terminie planowanej miesiączki wyszła bladziutka kreseczka, właściwie wyglądała jak cień kreseczki. Oby tak było.

Okasia u mnie bardzo podobnie tez mi sie wydaje ze mialam później owulacje. Trzy pierwsze testy byly negatywne dopiero w pon i wtorek slabe kreski i w środę juz mocniejsza. Ale u mnie nic nie bylo widac z tym ze doktor mnie przed usg powiedział ze nic orawdopodobnie nie zobaczymy bo za wczesnie.

Lece pracowac dziewczynki odezwe sie po poniedzialkowej wizycie

Właśnie, ja się bardziej happymum stresuję niż sobą. Napisz kochana czy wszystko ok, bo trzymamy kciuki i jesteśmy z Tobą cały czas myślami.

reklama
Do góry