reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
ewelinka no możesz próbować u admina zmienić nick :)

Kropka Happymum przecież mdłości nie są zawsze i w każdej ciąży. Nie martwcie się brakiem mdłości tylko cieszcie się z dobrego samopoczucia, jak coś będzie nie tak na pewno to zauważycie.
Nie nakręcać się negatywnie ;-)

Okasia ja tam nie brałam i nie mam wiedzy na ten temat, ale wiem że dziewczyny inne brały Nospe w ciąży

Happymum a o tych przpowiadających to nie słyszałam
Ja w sumie miałam tylko jednego dnia przepowiadające :-)

ewelinka jej biedna ty z tą bezsennością, ja mogłabym spać i spać a jak syn mnie o 6 budzi i zaczyna dzień to błagam żeby zajął się zabawkami abym mogła jeszcze podżemać :tak:

Kropka oj co do L4 to tak w Polsce dobrze jest. Ja od trzeciego miesiąca byłam na L4 w pierwszej ciąży.
Ból jak na miesiączkę jest chyba normalny w ciąży w początkowym etapie.

Ewelinka- Moj jest kucharzem a Ja kelnerka :) Mamy wolne. Mowimy ze wyjezdzamy I tyle. Sa inni do pracy.... :)

Ann- I inne dziewczynki.... Kochane jestescie.... Uspokoicie itd... Przeciez nic sie nie dzieje wszystko OK. Musi bolec bo dzidzia gniazdko wije.... Ok. Spadam chyba zrobie Dzis jakas kolacje :)

Okasia w pierwszej ciąży na zwolnienie poszłam dopiero jakoś w 6 miesiącu. Ginekolog już wcześniej pytał czy nie potrzeba Ale prowadziłam własną działalność i szkoda mi było bo ruch w interesie miałam :)

Ja chciałbym pracować tak do 5 miesiąca, chyba że będę się czuła dobrze albo źle to trzeba będzie modyfikować plany. Boję się tylko, że jak będę potrzebować zwolnienia to go nie dostanę :/

reklama
Do góry