reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Happymum- Ja bylam dzis w pracy I jak wrocilam do domu to tak sobie mysle ze czuje sie normalnie I musze sobie przypominac ze jestem w ciazy... Gdzie te mdlosci? Nic. Moze Tylko jak jestem glodna I to wszystko. Mialam taki skurcz ale bezbolsny. Tez tak macie? Bierzecie nospe? Bo Ja biore czasami I chyba Zaraz wezme.... Musze Zaraz znalesc ciekawa ksiazke I przestac myslec o ciazy.... Eh... Jeszcze 2 tyg I 1 dzien do usg.

reklama
Kropka-nie mam takich skurczy ale słyszałam ze to normalne...ja caly czas mdłości mialam dzis znikły...zazdroszczę Ci tego usg ja musze wytrwac do stycznia.

Przepisują? Mi lekarz powiedział jeszcze podczas starań, że żadnej no spy mam nie brać :/ Dlatego tak się wydarłam :)

Ola 87 , witam ! Jeszcze trochę nie dowierzam , muszę ochłonąć[emoji6]

Ann napewno ci podam wszystkie info [emoji1]. Ja cierpię na bezsenność , dosyć że chodzę spać około 2 giej to się budzę po 5 !! I tak do 8-9 i wtedy śpię chwile jeszcze , na szczęście nie pracuje .

Kropka1985 dziękuje rownież , który masz już tydzień ? Jeny progesteron potrzebny jest na początku :/ Może faktycznie porozmawiaj z siostra ńiech ci wyśle . Albo zadzwoń jeszcze raz do lekarza. Ale będzie dobrze ! Musi być !!! Oszczędzaj sie w pracy jeśli jeszcze chodzisz .

Ewelinka to jesteśmy rówieśniczkami :)co do nicku to luzz ja jestem Jolcia też dziecinnie Ale jakoś mi nie przeszkadza ;)

Kropka Okasia można nospe w ciąży :)

Happymum po porannym blee też dziś lepiej się czuję :)

Ewelinka - chodze do pracy. Mieszkam w Szwecji tu ciaza sie liczy chyba od 14 tyg czy jakos tak.... Nie wiem co mam zrobic. Dzwonilam do kliniki ale maja zamknieta do czwartku. Zobacze jak bedzie I wtedy najwyzej zadzwonie.

reklama
Do góry