reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ann ja ci napisze za tydzień jak już u lekarza będę po wizycie , z tych kalendarzyków czasem dobrze nie wychodzi

reklama
Ewelinka85 - witaj :) gratuluję II kreseczek :) 85 to data urodzenia? czyżby moja rówieśniczka :)

Ann_ - tak wyspałam się ale gdyby się dało to mogłabym jeszcze.... bardzo jestem senna, w pierwszej ciąży też tak miałam.

Happymama - o tak bycie mamą to fantastyczna sprawa :-)

Ewelinka85 gratulacje :)happymama super słyszeć o takich osobach jak ty ze są 100 % poświęceni dzieciom. Jakiegoś doła zaczynam łapać a jak się okaże że nie jest w porzedku jak coś będzie nie tak takie wszytko mi się piękne wydaje i boję się że się zaraz obudze :(

Ewelinka nie no każdy jak zechce napisze i kiedy zechce. Przecież to nie obowiązkowe :-)

Jolcia ja też w pierwszej ciąży mogłam ciągle spać, ale teraz nie jest tak źle. I śpię tyle co zawsze.

Ola odpedz czarne myli. Połowa sukcesu to pozytywne myślenie. Co ma być to będzie. To Bóg decyduje. Trzymaj się tego że jest dobrze puki nie ma złych wieści :-)

Czesc dziewczynki!
Witaj Ewelinka! Fajnie ze ci sie udalo :)

A Ja mam zmartwienie :( bo skonczyl mi sie luteinus (progresteron). Wczoraj jak gadal am z pielegniarka z kliniki to mowila ze wiecej nie musze brac. Ze starczy do testu itd. A Ja ze chce wiecej bo mialam poronienie I ten lek nie szkodzi Tylko pomaga. Ona ze OK. Ze zapyta sie lekarza itd. Wrazie jak lekarz powie nie to Ona zadzwoni. Nie zadzwonila a recepty I tak nie ma. Dzwonil am do szpitala ale to Tylko klinika moze zapisac.... Masakra! Zostalam Bez lekow! Boje sie. Mam nadzieje ze wiedza co robia I rzeczywiscie juz "nie potrzebuje" :(

No Ann- Mam nadzieje ze bedzie dobrze... Tak dlugo czekam I tak bardzo sie boje :( Mam jeszcze luteine pod jezyk ale na dlugo nie starczy. Zastanawialam sie czy poprosic siostrze zeby skoczyla w Pl do lekarza I mi wyslala? Nie chcialam nikomu mowic przed wyjazdem do Pl. Miala byc niespodzianka.... Ale Nie wiem teraz ... Musze z moim pogadac jak wroci z pracy.

Kropka-rozumiem Cie. Ja mam dzis złe przeczucie...mdłości dziś nie miałam...powinnam się cieszyć ale sie martwie ze z fasolka cos nie tak...do tego od rana ból w krzyżu...nie krwawie ani nic ale juz nie czuje sie jak w ciąży.
Mały mi daje w kość od kilku dni...niby grzeczny ale placzliwy...

reklama
Witaj jolcia tak, to rok urodzenia :)

Mogę zmienić nik ? Bo ta Ewelinka trochę niepoważnie brzmi [emoji23][emoji23] ale wszystkie normalne pozajmowane [emoji13]

Ostatnia edycja:
Do góry