reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

happymama wow przeglądam bloga, ależ masz figurę. Widać, że uwielbisz być mamą :) Ja mam 28 lat i to moja pierwsza ciąża, zazdroszczę Ci wczesnego macierzyństwa. Z perspektywy czasu uważam, że to najlepszy czas na dzieci. Oczywiście "nigdy nie ma dobrego czasu na dzieci" i nawet jeszcze niedawno zastanawiałam się czy nie przełożyć planowania na za pół roku. Pewnie jak dziecko się już urodzi to będę się zastanawiać od czego tak uciekałam :happy::happy::happy:

Czy jest tu ktoś z Warszawy?

reklama
Justa smutno się robi jak czytam o takiej znieczulicy u ludzi, lekarzy.
Ale teraz bądź dobrej myśli :-)

Happumama a gdzie dokładnie mieszkacie w Niemczech, od ilu lat tam jesteście? My też w Niemczech Kaiserslautern ma południowy zachód od Frankfurtu nad Menem.

W sumie ja po cichu myślę że też się będę szykowala na lipiec. Miałam cc 14 mc temu więc chyba nie każą mi rodzic naturalnie. Cesarki zazwyczaj wcześniej wykonują.

happymama- przeglądam Twojego bloga piękne zdjęcia, sama radość na nich :)

Justa - ja biorę kwas foliowy i wczoraj lekarz przepisał mi jeszcze jod, mąż dziś ma mi kupić :)

edit: Ami poszła spać ja też idę.

happymum - proszę bardzo :2+4 ... Nasza pełna chata !

Ann- mieszkamy w Nrw 30km od Kolonii w małej mieścince ( żeby nie napisać wiosce ;-)) od 5 lat.

Okasia- dziękuje :-) nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko tzn. każdy jest dobry, super było zostać mamą w wieku 21 lat ale też bardzo fajnie po 30tce. :tak:. Ja uwielbiam być mamą i od zawsze chciałam mieć gromadkę dzieci, ja to po prostu czuję :-)

Justa mi tak ale zwykly...ze względu na niedowage.do poloznej idę 9.12
Happymama-znam twój blog ;)
Ja syna rodzilam mając prawie 20(planowany) teraz drugie bedzia ale ja zawsze mówiłam ze dzieci przed 25 r.ż ale Dwoje to max...pewnie moglabym miec i 5 ale stac mnie na dwoje...i nie chodzi tu tylko o pieniadz ale o miłość i czas

reklama
Witam sierpnioweczki !
Wszystko wskazuje na to że te ja też będę miała dzieciątko z sierpnia , w sobotę zrobiłam test i była słaba kreseczka , w niedziele powtórzyłam i była rownież ale już trochę ciemniejsza ;) dzisiaj miałam badanie bety , wynik po 15 stej jeszcze trochę i sie okaże ile mam .

Kropka witam ;) spotykamy sie znowu :)

Do góry