reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

happymama wow przeglądam bloga, ależ masz figurę. Widać, że uwielbisz być mamą :) Ja mam 28 lat i to moja pierwsza ciąża, zazdroszczę Ci wczesnego macierzyństwa. Z perspektywy czasu uważam, że to najlepszy czas na dzieci. Oczywiście "nigdy nie ma dobrego czasu na dzieci" i nawet jeszcze niedawno zastanawiałam się czy nie przełożyć planowania na za pół roku. Pewnie jak dziecko się już urodzi to będę się zastanawiać od czego tak uciekałam :happy::happy::happy:

Czy jest tu ktoś z Warszawy?

reklama
Justa smutno się robi jak czytam o takiej znieczulicy u ludzi, lekarzy.
Ale teraz bądź dobrej myśli :-)

Happumama a gdzie dokładnie mieszkacie w Niemczech, od ilu lat tam jesteście? My też w Niemczech Kaiserslautern ma południowy zachód od Frankfurtu nad Menem.

W sumie ja po cichu myślę że też się będę szykowala na lipiec. Miałam cc 14 mc temu więc chyba nie każą mi rodzic naturalnie. Cesarki zazwyczaj wcześniej wykonują.

happymama- przeglądam Twojego bloga piękne zdjęcia, sama radość na nich :)

Justa - ja biorę kwas foliowy i wczoraj lekarz przepisał mi jeszcze jod, mąż dziś ma mi kupić :)

edit: Ami poszła spać ja też idę.

happymum - proszę bardzo :2+4 ... Nasza pełna chata !

Ann- mieszkamy w Nrw 30km od Kolonii w małej mieścince ( żeby nie napisać wiosce ;-)) od 5 lat.

Okasia- dziękuje :-) nigdy nie ma dobrego czasu na dziecko tzn. każdy jest dobry, super było zostać mamą w wieku 21 lat ale też bardzo fajnie po 30tce. :tak:. Ja uwielbiam być mamą i od zawsze chciałam mieć gromadkę dzieci, ja to po prostu czuję :-)

Justa mi tak ale zwykly...ze względu na niedowage.do poloznej idę 9.12
Happymama-znam twój blog ;)
Ja syna rodzilam mając prawie 20(planowany) teraz drugie bedzia ale ja zawsze mówiłam ze dzieci przed 25 r.ż ale Dwoje to max...pewnie moglabym miec i 5 ale stac mnie na dwoje...i nie chodzi tu tylko o pieniadz ale o miłość i czas

reklama
Witam sierpnioweczki !
Wszystko wskazuje na to że te ja też będę miała dzieciątko z sierpnia , w sobotę zrobiłam test i była słaba kreseczka , w niedziele powtórzyłam i była rownież ale już trochę ciemniejsza ;) dzisiaj miałam badanie bety , wynik po 15 stej jeszcze trochę i sie okaże ile mam .

Kropka witam ;) spotykamy sie znowu :)

Do góry