reklama
Ola@87
Zaangażowana w BB
Dziękuję ty tez ślicznie wyglądasz i masz super bombla :* właśnie czytałam jeden z tematów ja też wyjechałam mając nie całe 19 lat poznałam tu swojego mężczyznę i jesteśmy już razem 8 lat. Moja historia z Anglia zaczęła się ciekawie teraz w życiu nie odważyła bym się tak postąpić ale od początku poznałam taka jedna kobietę przez internet która szukała opiekunki do dzieci i do niej pojechałam nie znając jej nie moglysmy dość do porozumienia ona miała w rzeczywistości inne oczekiwania niż były pisane w meilach i w bardzo brzydki sposób mi podziękowała i wyrzuciła z domu dzięki Bogu miałam znajomych w doncaster którzy przygarneli mnie znalazłam tu prace i myślałam że wszystko zaczyna się układać a tu kolejny psikus przyjechał tu za mną mój były chłopak który maltretowal mnie psychicznie i fizycznie ucieklam do obcej dziewczyny która zoferowala mi pomóc przez jakiś czas myślałam że jest moja przyjaciółka a tu kolejny psikus zaczęła mnie namawiać do tego żebym wróciła do tego psychopaty ze on się zmienił po mimo tego że wiedziała co mi zrobię widziała jak się bałam własnego cienia ale w miedzy czasie poznałam swojego mężczyznę nie bylo łatwo na początku ponieważ oboje mieliśmy problemy z naszymi demonami przeszłości ale jakoś daliśmy rade i teraz stał się cud będziemy rodzicami w końcu zaczyna się wszystko układać marzenia spełniać i jestem za to wdzięczna bardzo wdzięczna.
Ola@87
Zaangażowana w BB
Taka moja historia w szybkim skrócie
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ola-wspolczuje...ja z moim juz 7 lat ponad. Blog jest bardziej publiczny i nie pisze tam o bardzo"prywatnych" rzeczach ale jesli masz ochote na poznanie mnie to wpadni na strone z poezja... wiekszosc tam to moje wspomnienia...a najbardziej cykl "z pamiętnika Vivienne"
Ola@87
Zaangażowana w BB
Bardzo chętnie odwiedzę twoja stronę
Ola@87
Zaangażowana w BB
Happy mum nie mogę otworzyć tego linku z poezję cofa mnie do strony głównej mojego faceboka
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Ola wpisz w wyszukiwarke fb "ayla pisze"
Jolcia_
Fanka BB :)
Ola w pierwszej ciąży 'zwolniłam' się z pracy - byłam niania i po tym jak na placu zabaw usnelam zrezygnowałam z opieki nad moja podopieczna, to za duża odpowiedzialność a nie byłam w stanie być przy niej cały czas do tego nudności, a później jeszcze wymioty całodobowe... w drugim trymestrze miałam tyle energii ze wszystko mogłam robić
Nas dziś odwiedzili sąsiedzi i miło spędziliśmy wieczór a teraz kąpiel i do spania A tyle mam pracy, ale dziś już sobie daruję może jutro więcej mocy będę mieć
Nas dziś odwiedzili sąsiedzi i miło spędziliśmy wieczór a teraz kąpiel i do spania A tyle mam pracy, ale dziś już sobie daruję może jutro więcej mocy będę mieć
reklama
Ola@87
Zaangażowana w BB
Tak 7 grudnia skończę 28 lat nie miałam wyjścia nie mogłam się poddac bo z całych moich sił wierzyłam ze będzie dobrze prędzej czy później i teraz jestem najszczesliwsza kobieta na świecie