reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

U mnie brzuch plaski, bardzo uważam na to co jem bo mimo iż jeszcze cukier jest w porządku muszę zwracać uwagę. Wolę dmuchać na zimno aby później sobie nie pluć w brodę ze przez moje zachcianki dzieciątko będzie mieć chore serduszko. Jem średnio co 2-3 godziny Ale też czasem coś zjem między posiłkami ;) na szczęście nie mam w ogóle ochoty na słodycze :)

Happymum dawaj tego bigosu troszkę! Wszystko co z kapustą uwielbiam

Ps. W pierwszej ciąży brzuszek było widać dopiero końcem 5 msc , może teraz będzie już coś wcześniej :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ola fajnie ze zdrowe jedzenie preferujesz

Happymum to jak 25 to termin powinien być na 1.08 ja mam identyczna datę.
O lazanki takie to ja lubię

Ann-no popatrz moze urodzimy w ten sam dzień:)
Co do brzucha to mialam mega wielki w pierwszej ciazy i teraz pewnie bedzie podobnie

Co do wyliczenia daty porodu mi wyjdzie koniec lipca, ale moje cykle dość niereguralne. Ostatnia miesiączka miałam 14.10 :) ale zostaje z Wami do lipcowek się nie wybieram ;)

Happymum łazanki też bardzo lubię :)

Jolcia a jaki termin dał ci ginekolog?
Chyba ok 21 lipca powinno być co?

U mnie tak 30.07 1.08 ale też wolę sierpniówki.

reklama
Do gina idę jutro więc wtedy coś więcej będę wiedzieć...
Ale jak pisałam moje cykle nieregularne czasem 21-27 dni, więc raczej z wielkosci dzieciątka będzie gin wyliczać termin porodu. A raczej cięcia.
Ale się najadlam kaszy gryczanej:) mniam!

Ostatnia edycja:
Do góry