reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Kropka,Ola oba wasze bole w podbrzuszu sa ok poko nie są silne.
Ola duzo zalezy od skóry.
Kropka-ja codziennie bydze sie 5-6 i spac nie mogę.
Ogladam film z moim,mdlosci mnie męczą strasznie

reklama
witajcie :) Ale produkujecie posty :) super grupa się rozkręca :)

Ola - witaj :) gratuluję pozytywnych testów :)

Co do smarowania to ja podobnie jak Happymum w pierwszej ciąży na oliwce i miałam jakiś krem na rozstępy Ale jego zapach mnie bardzo drażnił więc bardzo rzadko go stosowalam. Ale niestety w dzień przed porodem zrobił mi się jednak jeden maleńki rozstep przy pempku ale teraz go nie widać.

Ola- co do snu to ja jestem bardzo śpiąca wstyd się przyznać że dopiero wstałam. Mąż zajął się rano nasza córeczka :)

Milej niedzieli życzę :)

Ps. Ale się Wam Ole udało :)

Hej, beta hcg 496, więc nie ma wyjścia :)

Co do spania to ja jestem gotowa do spania w każdym momencie. Wstaję o 7, na 8 idę do pracy i mniej więcej o 10 mam pierwsze zejście, z którym walczę do 13, potem o 16 wracam do domu i od razu 2h drzemki. A potem normalnie o 22 idę spać, ale od 20 patrzę już na męża czy przypadkiem nie chce mu się już spać :) Moja obecność w pracy to obecnie farsa, przez pół dnia próbuję nie usnąć, drugie pół nie zwymiotować, a w międzyczasie udowodnić, że nie jestem w ciąży i ze wszystkim sobie radzę.

Okasia ja w pierwszej ciąży spalam tak samo, kiedy się dało. Przed pracą, po pracy ;-) ale szybko poszlam na L4 bo już w drugim miesiącu. Lekarz nie widział przeciwwskazań, a ja się meczylam w pracy. :-)
Aa fajnie ze nie masz już odwrotu :p

Ja tez w pierwszej ciąży dużo spałam,teraz jest odwrotnie energi dużo mam.
Macie juz zaokrąglone brzuszki? Bo ja tak,w pierwszej ciąży tez odrazu było widać

W Anglii głupie jest to ze w większości zakładów l4 płacone jest tylko 80 f tygodniowo i przez to potem pierwsze 6 tygodni macierzyńskiego będzie bardzo niskie także musze w miarę możliwości się przemeczyc ale jeszcze 2 tygodnie i na miesiąc do polski jadę także będę odpoczywać ile wlezie :D

Happymum - ale przecież jesteś dopiero 5 tc? Czy mi sie cos pomyliło? Juz widać brzuszek? Ja bym chciała zeby juz było widać na święta :) Taki malutki... Ale ja mam troche obtluszczony wiec... I tak by myśleli ze to tłuszczyk :)

reklama
Ola u szczuplych osob szybko widac ja bardzo dbam(dabalam) o miesnie brzucha i byl idealnie plaski a teraz taki

Załączniki

• 1448793549957.jpg
    1448793549957.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 90
Do góry