reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Cześć!
Juz zaczynacie sie smarować??? Jej dla mnie to tez nowość :)
Ja dziś mam 4t5d niby :) tak kalkulator wylicza.
Mam pytanie o wasze odczucia bo ja np jak siedzę i sie pochyla tj przygniótł brzuch to mnie pobolewa? Jakby spuchnięty był tez tak macie?

Witaj ja mam od samego początku pobolewanie w podbrzuszu jestem strasznie senna i tez czuje się spuchnieta wogole jak patrze się w lustro to brzuch mi się powoli zaokrągla nawet mój chłopak to zauważył

Cześć! No to chyba tak jakos jest. Kiedyś czytałam ze lepiej od samego początku sie smarować.... :)
Ja kupie oliwkę a do tego jak będę w Pl to zobaczę za jakimś kremem :)
Miłej niedzielki życzę :)

Dziewczyny mi się wydaje że większość specjalnych smarowidel przeciw rozstępów są od 4 mc ciąży. Wiecie bo pierwszy trymestr jest bardzo chroniony. Ale oliwka pewnie nie zaszkodzi jeśli macie potrzebę. To dużo też od genów zależy. Można się cudami smarować a i tak będą rozstępy. I na odwrót. Ja smarówalam piersi i brzuch, nie miałam rozstępów ale nie wiem cy to zasługa kremów bo w ostatnim tyg ciąży dwa rozstępy się pojawiły ale już ich nie widać.

Ola i Happymum super się zgralyscie. Będziecie mogły się kiedyś odwiedzić jak maluchy już się urodza ;-)

Kropka mój pierworodny nie śpi od 5.45 ;-) to ✋ :-)

Ostatnia edycja:
Ja w pierwszej ciąży używałam Mandelolja APL KROPKA możesz kupić w aptece. Ani jednego śladu po ciąży. Teraz jak będę to tez będę tego używać.
Jeszcze trzy dni :-)

reklama
Hej dziewczyny ja to mogła bym spać cały czas ale mój mężczyzna nie może i buszuje od samego rana napewno nie chce mnie obudzić no ale cóż pozdrawiam dziewczyny i miłej niedzieli życzę

Do góry