reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Cześć!
Juz zaczynacie sie smarować??? Jej dla mnie to tez nowość :)
Ja dziś mam 4t5d niby :) tak kalkulator wylicza.
Mam pytanie o wasze odczucia bo ja np jak siedzę i sie pochyla tj przygniótł brzuch to mnie pobolewa? Jakby spuchnięty był tez tak macie?

Witaj ja mam od samego początku pobolewanie w podbrzuszu jestem strasznie senna i tez czuje się spuchnieta wogole jak patrze się w lustro to brzuch mi się powoli zaokrągla nawet mój chłopak to zauważył

Cześć! No to chyba tak jakos jest. Kiedyś czytałam ze lepiej od samego początku sie smarować.... :)
Ja kupie oliwkę a do tego jak będę w Pl to zobaczę za jakimś kremem :)
Miłej niedzielki życzę :)

Dziewczyny mi się wydaje że większość specjalnych smarowidel przeciw rozstępów są od 4 mc ciąży. Wiecie bo pierwszy trymestr jest bardzo chroniony. Ale oliwka pewnie nie zaszkodzi jeśli macie potrzebę. To dużo też od genów zależy. Można się cudami smarować a i tak będą rozstępy. I na odwrót. Ja smarówalam piersi i brzuch, nie miałam rozstępów ale nie wiem cy to zasługa kremów bo w ostatnim tyg ciąży dwa rozstępy się pojawiły ale już ich nie widać.

Ola i Happymum super się zgralyscie. Będziecie mogły się kiedyś odwiedzić jak maluchy już się urodza ;-)

Kropka mój pierworodny nie śpi od 5.45 ;-) to ✋ :-)

Ostatnia edycja:
Ja w pierwszej ciąży używałam Mandelolja APL KROPKA możesz kupić w aptece. Ani jednego śladu po ciąży. Teraz jak będę to tez będę tego używać.
Jeszcze trzy dni :-)

reklama
Hej dziewczyny ja to mogła bym spać cały czas ale mój mężczyzna nie może i buszuje od samego rana napewno nie chce mnie obudzić no ale cóż pozdrawiam dziewczyny i miłej niedzieli życzę

Do góry