reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Jej dziewczyny ja bym panikowala jak durna jakby mnie coś bolało :)

ckaiskjoh9smc8po.png

reklama
podobno ciaza boli a z czasem coraz dokuczliwiej wiec nie ma co panikowac raczej jak brzucho ciagnie czy plecy wysiadaja ;)

No takich problemów nie miałam nigdy jeszcze no ale maleństwo czuje gdzieś tam na samym dole. Grunt ze czuje je

Mnie na razie nic nie boli prócz bioder w nocy wiec dlatego tak. Przygód z bólami nie miewam. Ale tak jak mówi Asiunia chyba bym się wybrała na ip gdyby nie przeszło.

ckaiskjoh9smc8po.png

Lenka leż i weź sobie nospe. prysznic tezlż może ulżyć . Dla mnie najważniejsze przy tych bólach jest, że normalnie czuję małego. Od niedzieli praktycznie leżę, biorę podwójną dawkę magnezu i liczę, że będzie ok. Ale mnie krzyż nie boli, tylko mi brzuch twardnieje jak dotknie to boli i boli jak wstaje albo chodzę. No i nie jest to ból, że nie mogę wytrzymać, albo taki jak na okres, bo wtedy to bym się martwiła. Dziś już trochę lepiej, ale jak nie przejdzie to spróbuję się jutro wbić do mojego giną, ale czuję, że mi przechodzi powoli.

Ania myślę, że sam kaszel dla dzidzi nie jest groźny, ale bardziej o ten szew bym di martwilay. Oby szybko Ci przeszło!!!

Niunia dla mnie samo wypicie glukozy nie było złe, Ale potem to tragedia przez dobre kilka godzin.

Pepercut ja w pierwszej ciąży nie miałam w ogóle skurczów przepowiadających. Dobrze, ze mi siostra powiedziała, że jak zaczne rodzic to ból jak na okres tylko trochę mocniej boli, dla mnie skurcze to nie nazwałbym tego skurczem tylko bólem. Ja nie czułam, ze coś się kurczy. Pewnie każda kobieta inaczej odczuwa. Ja ogólnie chyba wytrzymała jestem po prostu

to ja po jednym hardcorowym sprzataniu tak mialam, bol jak na okres albo biegunke, cisza, bol, cisza ale polezalam i przeszlo tak mi sie wlasnid zdawalo ze tak to czuc

reklama
dobrze wiedziec :D w gimnazjum podczas okresu bolal mnie tak brzuch ze zaslablam wiec powiedzmy zd jestem przygotowana :D

Do góry