reklama
Ola@87
Zaangażowana w BB
A wogole okasia wszystkiego najlepszego spełnia marzen i dużo zdrowia z okazji urodzin ci życzę
Ola@87
Zaangażowana w BB
Tak bardzo fajne uczucie mnie też jeszcze czasem brzuch pobolewa jak na okres i wogole mam tak ze jak idę do toalety to sprawdzam czy nie dostałam okresu
Ola@87
Zaangażowana w BB
Rozmawialysmy o tym z tad pamiętałam
Jolcia_
Fanka BB :)
Happymum- mnie też kluje, jestem po usg i wszystko jest w porządku, u Ciebie też tak będzie
Ola - a może to jelita?
Ola - a może to jelita?
Ola@87
Zaangażowana w BB
Nie wiem to jest tak nisko w podbrzuszu nie wiem
Witam dziewczynki.
Mnie też kluje i boli w podbrzuszu. Wczoraj wróciłam z nocki i myślałam ze umre.
Jutro mam wizytę to poproszę o L-4 bo się wykończe.
Swoją drogą ledwo co wróciłam do pracy z macierzyńskiego,bo 2 tyg temu,a tu znów mnie nie będzie. Ale mam to gdzieś. Dzieciątko najważniejsze.
A malemu jeszcze ząbki ida i daje mi dziś niezłe w kość... niech już mój wróci z pracy
Mnie też kluje i boli w podbrzuszu. Wczoraj wróciłam z nocki i myślałam ze umre.
Jutro mam wizytę to poproszę o L-4 bo się wykończe.
Swoją drogą ledwo co wróciłam do pracy z macierzyńskiego,bo 2 tyg temu,a tu znów mnie nie będzie. Ale mam to gdzieś. Dzieciątko najważniejsze.
A malemu jeszcze ząbki ida i daje mi dziś niezłe w kość... niech już mój wróci z pracy
reklama
okasia
Fanka BB :)
babina dzieci są najważniejsze. Nie martw się tym i nie miej wyrzutów sumienia, pracodawca nie będzie miał skrupułów jak będzie chciał Cię zwolnić z byle powodu. Ja jeszcze w pracy nie powiedziałam, ale już wczoraj usłyszałam, że jakaś dziewczyna pracowała tam tylko 3 czy 4 lata i "zachciało jej się dziecka"... ja pracuję 3,5 i zrobiło mi się bardzo dziwnie jak to usłyszałam. Coś czuję, że nie będzie za miło jak powiem o ciąży, a było bardzo miło jak można było wsadzać mi na plecy coraz więcej obowiązków.