reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

W życiu nie mylam bananów! :o ale toxo nie mam :)

U mnue spoko , trochę się nie odzywalam. W poniedziałek ciśnienie mi walnelo i lekarka kazała jechać na ip. U nas niestety nie badają bez brana na oddział wiec musiałam się wypisać na własne życzenie wieczorem. Ale wszystko w porzadalu, ciśnienie juz w normie a mały Igi ma 630 g.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bylam dzis u endokrynologa, bo mimo lekow tarczyca jak byla wysoka, pozniej unormowalysmy do 1,8, teraz skoczyla do 3,5 bylam pewna, ze powie, ze zle itd, a ona mowi, ze to normalne, bo tyje.

Cześć dziewczyny przywitam się i u was z nadzieją, że mnie przygarniecie, bo sąsiedni wątek wymarł:( co prawda mam termin według om na 7.09, ale według usg 30.08 i po cichu liczę, że synuś będzie jednak sierpniowy szkrabem:)

Basienka - ja bym zaufała lekarzowi ws. sterydów.
To nie ma żartów z niedorozwiniętymi płucami :(

asz, koficzka - dzięki że pytacie! Synek ma ukryte zapalenie płuc, więc antybiotyk :( i szczepienie zalecone dopiero przed samym porodem.

fluttershy - ja nie myję ;)

magica - witamy witamy!

Już jutro mam połówkowe! Juppi! ;)

bylam wczoraj u rehabilitanta, rozmasowal plecy przykleil tejpy od razu lepiej wiec poczulam sie pewnie wysprzatalam caly dom lacznie z szorowaniem wanny i myciem podlog jest pieknie plecy dalej nie bola ale przesadzilam brzuch mi zaraz odpadnie nabawilam sie waszego ciagniecia w pachwinach ale to jest dramat wspolczuje :(

To i ja się przywitam :-) termin porodu 27.08. W brzuchu prawdopodobnie mała Pola, aczkolwiek bobas nieszczególnie chce pokazać co tam chowa ;-) ciągle pracuję, ale często tu wpadam i podczytuję co u Was!

reklama
Mamakulka co robia, gdy cisnienie skoczy I jest wysokie? Obnizaja je lekami ? bo u mnie tez lubi sie podniesc a ja jestem niskocisnieniowcem I wtedy sie zle czuje

Do góry