reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ann bardzo mi przykro:(
ankaka nie robiłam bety. Zakładam, że jeśli nie mam żadnych niepokojących dolegliwości to jest ok.

A co do TSH - ja biorę od miesiąca letrox. Lekarz kazał mi przyjść w 8tc z wynikiami jak uda się zajść. No i teraz cały czas biorę tą dawkę. Zastanawiam się, czy nie zrobić badania już teraz... Jaki wpływ za wysokie TSH może mieć na dziecko? Bo że jest ryzyko poronienia to wiem. Chyba jutro faktycznie skoczę zrobić to badanie:/

reklama
Kasiu chyba wszystkie spia ;-) ja pospalam 2h i nawet się wyspalam .... no ale zaraz znowu do wyrka bo rano do pracy trzeba wstać ....

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

anula88 no chyba masz racje. ja sie dzis wyspalam- jestem od dzis na zwolnieniu wiec sie rano wysypiam :p ale zaraz tez mykam spac

to spokojnych nocek dziewczyny:tak:

A czy TSH robicie tylko to ogolne badanie czy ft3 i ft4 tez?
Jutro lece powtorzyc bete to bym od razu zrobila ;)
Chociaz we wrzesniu wynik mialam 2.300

Kasia zazdroszczę zwolnienia tzn lubię swoja prace ale chyba nikt by nie pogardzil lenistwem ;-) Dobranoc

Anka ka czekamy na jutrzejsze wyniki .... chyba ogolne tsh wystarczy w razie gdy będzie wynik cos nie teges to wtedy wargo rozbic ... chyba ze poprostu odrazu przy jednej wizycie machniesz wszystko. Wyniki beda tego samego dnia ?

Anula ta bete miala po 2 dniach ale bylam robic w sobote a na wyniku pisalo ze o 13.13 wzieli ja do badania a przed 18 mialam wynik wiec podejrzewam, ze w ten sam dzien dostane :) nie wiem jak z tsh

Dzień dobry ...widze ze wczoraj zgasilam swiatlo a dzisiaj zapalam ... ;-)
Kurcze nie moglam zasnac wczoraj ....w nocy ze 3 razy wstawalam do wc ...sny mialam dziwnego pochodzenia ale za to wstalam super wyspana ... jak nigdy ;-)
I mega glodna ;-)

Milego dnia .... powodzenia na badaniach,wizytach etc ...

reklama
anula88 beta wynik tego samego dnia, tsh tez. no mam zwolnienie bo parcuje w szczegolnych warunkach i ejst tam zagrozenie dla kobiet w ciazy :)
z nerwow nie chce mi sie juz spac- wyszykowalam mala do szkoly- maz ja odwiozl a ja zamiast sie polozyc dalej siedze, denerwuje sie pzred dzisiejsza wizyta

Do góry