reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

fimka bombowo! ja z 5 lat miałam działkę! te baseniki dla dzieci, leżaczki i ucieczka od bloków- uwielbiałam!
żal mi było sprzedawać, bo tyle pięknych wspomnień miałam.... i powiem ci że jak działeczkę miałam zadbana to teraz mój ogród woła o pomste do nieba :D

reklama
ja zawsze chcialam działkę jak mieszkalam w kamienicy,teraz mam dom z ogrodkirm i wystarczy:) latem to cos pięknego,ja kocyk i muzyka a maly basen,zjezdzalnia trampolina :)
Ja miałam przeczucie ze corka i ma byc córka wiec jakos wierzę

Mnie się snilo, ze karmilam noworodka piersią i caly czas mowil "jeszcze" haha.
Ale mnie dzis senność dopadla... nie mogłam doobierac ziemniaków! Kawke machnęłam i jest lepiej, ale dalej leniuchuje.

W poniedziałek u mnie w Lidl są super piżamki, krótki rękaw i nogawki, takie jakby pajace. Mysle, ze nie tylko jako piżamka się nada, tylko ogólnie fajna sprawa na cieple dni. Po 4€ za dwie pary. Takie śliczne, ze chyba każdy rodzaj kupie :D

Kurde,a mnie, albo cos bierze, albo sie czyms strulam, bo bylismy w McD, albo taka reakcja na to nowe zelazo, chociaz nie wiem jaka mam dawke brac, bo mi napisala 1xdziennie, na ulotce jest napisane, ze dawka na dobe to 1-2 fiolki, bo to w takich malych buteleczkach, a cos mi sie wydaje, ze ginka powiedziala, lyzka dziennie i teraz sama nie wiem jak to brac.

ja właśnie wstałam,od rana z malym 3h na miescie daly mi w kość i mi sie przysnelo. na szczęście moje wytozumiale dziecko oglądało bajki i samo nalalo sobie soku...i wzięło ciasteczka...kocham jego zaradność.

Dziewczyny jak myslicie mozna isc na basen bez problemu ?? Bo planujemy w sobote jechac do aquaparku I troche sie obawiam:-/

Jezeli chodzi o basen nie ma jakis wiekszych kłopotów z chodzeniem mi lekarz powiedzial ze mozna chodzic jedyne przeciwskazanie to jak wyszly bakterie w moczu albo ma sie tam jakies zapalenie :-)

reklama
Do góry