reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

fimka bombowo! ja z 5 lat miałam działkę! te baseniki dla dzieci, leżaczki i ucieczka od bloków- uwielbiałam!
żal mi było sprzedawać, bo tyle pięknych wspomnień miałam.... i powiem ci że jak działeczkę miałam zadbana to teraz mój ogród woła o pomste do nieba :D

reklama
ja zawsze chcialam działkę jak mieszkalam w kamienicy,teraz mam dom z ogrodkirm i wystarczy:) latem to cos pięknego,ja kocyk i muzyka a maly basen,zjezdzalnia trampolina :)
Ja miałam przeczucie ze corka i ma byc córka wiec jakos wierzę

Mnie się snilo, ze karmilam noworodka piersią i caly czas mowil "jeszcze" haha.
Ale mnie dzis senność dopadla... nie mogłam doobierac ziemniaków! Kawke machnęłam i jest lepiej, ale dalej leniuchuje.

W poniedziałek u mnie w Lidl są super piżamki, krótki rękaw i nogawki, takie jakby pajace. Mysle, ze nie tylko jako piżamka się nada, tylko ogólnie fajna sprawa na cieple dni. Po 4€ za dwie pary. Takie śliczne, ze chyba każdy rodzaj kupie :D

Kurde,a mnie, albo cos bierze, albo sie czyms strulam, bo bylismy w McD, albo taka reakcja na to nowe zelazo, chociaz nie wiem jaka mam dawke brac, bo mi napisala 1xdziennie, na ulotce jest napisane, ze dawka na dobe to 1-2 fiolki, bo to w takich malych buteleczkach, a cos mi sie wydaje, ze ginka powiedziala, lyzka dziennie i teraz sama nie wiem jak to brac.

ja właśnie wstałam,od rana z malym 3h na miescie daly mi w kość i mi sie przysnelo. na szczęście moje wytozumiale dziecko oglądało bajki i samo nalalo sobie soku...i wzięło ciasteczka...kocham jego zaradność.

Dziewczyny jak myslicie mozna isc na basen bez problemu ?? Bo planujemy w sobote jechac do aquaparku I troche sie obawiam:-/

Jezeli chodzi o basen nie ma jakis wiekszych kłopotów z chodzeniem mi lekarz powiedzial ze mozna chodzic jedyne przeciwskazanie to jak wyszly bakterie w moczu albo ma sie tam jakies zapalenie :-)

reklama
Do góry