happymama82
szczęśliwa mama czwórki !
Basienka moze to spojenie lonowe ci dokucza? Mialam w poprzedniej ciazy od 17tc so konca i ledwo lazilam. Do tego okropnie ciagnelo w pachwinach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do tej pory zajmowala sie tym dominika81Kto zajmuje się uaktualnianiem Sierpnióweczek? Bo próbowałam się skontaktować na priv z Moderatorką dwa razy... ale chyba nie dochodzą wiadomości...
jedy fyn mam 2 w 1 plus do tego dokupilam nowy fotelik maxi cossi city i adaptery. ja jestem mega zadowolona naparwdekassia a jaki masz wózek? Przepraszam, że tak wypytuję, ale mam spaczenie na tym punkcie Jak widzę wózek na ulicy to od razu badam wzrokiem, patrzę jak jedzie, czy jest dobrze amortyzowany itd.
Współczuję kochana, kuruj się. ...Dziewczyny ratunku. Bierze mnie na wymioty, goraczka juz powoli rosnie, glowa peka, fatalnie sie czuje.. Dobrze, ze dom wysprzatalam i obiad ugotowalam. Jeszcze podlogi zostaly. Ide lezec ;(
no poszukaj i zobacz czy tobie odpowiadaKuzynka męża ma jedo fyn i też polecała. Jeszcze nie na trafiłam na ten model w sklepie.
do tej pory zajmowala sie tym dominika81
Basieńka mnie wyręczył mąż Kupił nowe grabie i pograbił cały trawnik wokół domu Za to drugą część podwórka zrujnował gdy wjechał na nią koparko-ładowarka Ruszyć sie tam nie da ale przynajmniej mamy mniejszy staw i więcej miejsca do zagospodarowania drzewkami owocowymiJa też według @ 5 sierpień :-) a usg na 30 lipiec ;-)
Dzisiaj przed domen zamiatalam.... Porażka teraz brzuch na dole boli,kręgosłup boli,kość ogonowa boli.. A gdzie cała reszta jak ogród cały ruszy... Zamiatanie przed domem to była mała rozgrzewka Przed innymi pracami podworkowymi a teraz... Padam tylko przy tym.