Fluttershy
Zaangażowana w BB
To tak jak ja... a kota mam od 7 roku zycia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ja tez nocy nieprzysypiam tak mi nie wygodnie a jeszcze nawet dobrze brzuszka nie widac co do proszkow to az sie boje mama miala ze mna takie problemy bo alergiczka moze dzidzia bedzie za tata. A wczorak znowu pech przy jedzeniu plomba mi wyleciala i latałam jak glupia po dentystach. Ale udalo sie zab do odratowania ja zadnych skurczow nie czuje ani zadnych ruchow ale wieczorkami brzucho troche bardziej napiety.
do 7 miesiaca mozesz bez zasiwadzcen a pozniej lekarz musi wyrazic zgode na pismie.Dziewczyny, czy któraś z Was latała samolotem w ciazy? Myślimy o jakiś wakacjach w marcu albo kwietniu ale wiem ze wsród lekarzy zdania sa podzielone co chodzi o latanie. Macie jakieś doświadczenia w tym temacie [emoji3]?