beata0526
Fanka BB :)
Hehe skad ja to znam. Mojemu maluchowi Ida 5tki , tez budzi sie co chwile z placzem, pije I pije a potem sika I tak w kolko. Wtedy strach mnie ogarnia jak to bedzie przy malutkim dziecku I boje sie ze jedno usnie to nastepne sie obudzi:-(Basienka28 porozmawiaj z szefem ze zle sie czujesz i juz nie dajesz rady tyle pracować, ze lekarz zalecił Ci dużo leżeć i ze nie dasz rady tyle pracowac ile ustaliliście. Uwierz mi, ze jak wrócisz po macierzyńskim to naprawdę nikt nie będzie pamiętał czy pracowałaś do końca lutego czy do końca marca. A dla Ciebie i Twojej dzidzi to jest różnica. Nie jestem pewna czy to Ty kiedyś pisałaś ze jeszcze wcześniej przed l4 idziesz na urlop? Radzę nie wykorzystywać przed porodem urlopu bo później jak będzie dzidziuś i skończy sie macierzyński to urlop zaległy baaardzo sie przyda [emoji3].
Co chodzi o nie spanie to moja 20 miesięczna córeczka od zeszłej niedzieli co noc sie budzi na ok 3 godziny. Muszę do niej wstawać z 30 razy bo płacze, albo biorę ja do nas do łóżka, ale sie tak wierci ze tez nikt nie śpi. Nie wiem co jej jest, idą jej zeby ale nigdy nie miała tak aby aż tyle nocy pod rząd było nieprzespanych. Dzisiaj to juz mam totalnie dosyć bo nie spała od 1 do 5:30 a pozniej zasnęła tylko do 8. Od tego zmęczenia czuje ze znowu mnie bierze przeziębienie. Nie wiem jak ja dam radę jeszcze z małym noworodkiem [emoji6]. I najgorsze ze w nocy nie lubię juz tego mojego Malucha a rano wszystko mija i znowu kocham ja nad życie i wiem ze dla Niej zrobię wszystko i mogę nie spać jeszcze długo [emoji6]