reklama
A który tydzień dokładnie ? I masz już duży brzuszek ?Kurcze to u mnie Już ok 9-10 kg na plus..
moniczka2609
Fanka BB :)
Zazdroszczę. ..Kurcze to u mnie Już ok 9-10 kg na plus..
fryte3qa
Już po naukach! Całe spotkanie trwało 10 minut. Młoda dziewczyna zapytała czy chcemy spotkać się 3 razy a ma tłumaczyć, czy wolimy opcję z materiałami do domu za 40 zł. Wiadomo co wybraliśmy
Asiunia1988
U mnie nadal +2.
W pierwszym trymestrze nie ruszałam w ogóle owoców, nabiału, szynek kupowanych. Teraz powoli zaczynam wracać do dawnych nawyków żywieniowych Dzis kupiłam dużo owoców jogurty naturalne i będę robiła koktajle. Słodycze średnio, ostatnio mam pociąg do czekolady z całymi orzechami
Łączę się w bólu z problemami skórnymi...Ja nie dość że mam pryszcze to cały czas je drapię...wczoraj posmarowałam twarz na noc olejem kokosowym i trochę wygoiły się.
W pierwszym trymestrze nie ruszałam w ogóle owoców, nabiału, szynek kupowanych. Teraz powoli zaczynam wracać do dawnych nawyków żywieniowych Dzis kupiłam dużo owoców jogurty naturalne i będę robiła koktajle. Słodycze średnio, ostatnio mam pociąg do czekolady z całymi orzechami
Łączę się w bólu z problemami skórnymi...Ja nie dość że mam pryszcze to cały czas je drapię...wczoraj posmarowałam twarz na noc olejem kokosowym i trochę wygoiły się.
kazdy rosnie inaczej. ja z mala w tym tyg bylam juz 7-8 kg na plusieKurcze to u mnie Już ok 9-10 kg na plus..
Ja też drapie moje skaranie to jest olej kokosowy daje rade ??? Bo też mam akuratU mnie nadal +2.
Asiunia1988
Czytałam o jego zbawiennych właściwościach i smaruję brzuch więc stwierdziłam że na twarz tez spróbuję Wczoraj był 1 raz, strupki zagojone, cera delikatniejsza tyle ze ja mam w dolnych partiach twarzy. Dzis kupiłam jeszcze żel Iwostin Purritin i zobaczę jaki będzie efekt.
reklama
Dziewczyny z DE słyszałam coś mi się obiło o uszy że do porodu czy po potrzebny jest akt małżeństwa i nasze skrócone akty urodzenia to prawda ??? Muszę właśnie się dowiedzieć bo jak na święta będziemy zjeżdżać żeby że sobą zabrać i oczywiście przetłumaczyć jeszcze. ...