reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

ja tez jestesm na zwolnieniu- szkodliwe warunki.

robilam dzis badania i toxo igg wyszla mi powyzej 650 a cyto igg ponizej 0,150.
jutro jade igm robic. no i tsh w ciazgu 3 tyg z 2,07 zmienilo mi sie na 3,43 wiec do endokrynologa bede musiala isc. ehhhhhhhhhhhhh martwie sie

reklama
A zapomnialam Angelika moj synek do zlobka akurat chodzil chetnie, ale to byl taki zlobek w mieszkaniu gdzie byla bardzo kameralna atmosfera i dzieci sie tam tylko bawily, wiec jakw domu. Natomiast horror zaczal sie jak poszedl do p-la. O matyldo 3 tyg wyrywania go z rak, takiego placzu histerycznego, ze juz mi nerwy puszczaly, ale opiekunki bardzo mi pomagaly, wiec w koncu sie przyzwyczail,a teraz nie chce do domu wracac :)

ewelina przykro mi bardzo! :( każda która przeżyła stratę wie jak cierpisz...tule cie i siły dużo!

ja pracuję jeszcze, mam prace z dziećmi, wiec za 2 tyg na pewno już przestanę....ale teraz mam pewne zobowiązania i musze je wypełnić, więc czekam do końca miesiąca i koniec, nawet jakbym chciała to nie mogę.... ale ciążą też się chcę nacieszyć

kassia lepiej iść i sprawdzić kochana, nie martw się

Ewelina jest mi bardzo przykro, doskonale znam to uczucie pustki odarcia z marzen i tego co bardzo kochasz, wiem ze puki co czujesz ogromny bol ale z czasem za miesiąc dwa nauczysz się z tym zyc nie zapomnisz nigdy ale czas leczy rany...ze swojej strony mogę polecić ci forum na parenting ciąza po poronieniu. Jest tam mnostwo wspanialych dziewczyn które Ci pomogą.
Kasia nie znam się na wynikavh toxoplazmozy ale endokrynolog jest na pewno wskazany. Z tego co się orientowalam tsh powinno byc do 2.5 takze smigaj do lekarza.

Ewelina - nie wiem co napisać, bardzo Ci współczuję :(

Karolina świetny blog, zdjęcia piękne, apetyczne :p

Bardzo mi miło, dziękuję!

Fimka twoj fajny bede korzystac na pewno

Zapraszam!

Zapisałam Twój i jak tylko Tomek pójdzie spać, to przejrzę Twoją stronkę :)

Fimka o matko cudowne zdj i przepisy mega. Ja uwielbiam ciasta i desery, wiec bede korzystac :)

Dziękuję i zapraszam! :)

Hej kochane mam takie pytanie ktore z was sa juz na zwolnieniu i z jakich powodow a ktore jeszcze pracuja i w jakich warunkach? Bo tamta gin mi nic nie chciala powiedziec a nie wiem co mi nowy lekarz powie

Ja jestem na urlopie wypoczynkowym tuż po macierzyńskim.
Nie chce już wracać do pracy, jak minie mi 3 mce to idę na L4.
Mam stresującą pracę i odpowiedzialność finansową, lekarz bez problemu da mi L4.
Dodatkowo mam 2 krwiaki.

--------------------------------------

Przeziębienie już mi przechodzi, katar nie spływa i mdłości jakby mniejsze.
Mam nadzieję, że to moje osłabienie było spowodowane właśnie przeziębieniem.
A teraz będzie dobrze.

ja tez jestesm na zwolnieniu- szkodliwe warunki.

robilam dzis badania i toxo igg wyszla mi powyzej 650 a cyto igg ponizej 0,150.
jutro jade igm robic. no i tsh w ciazgu 3 tyg z 2,07 zmienilo mi sie na 3,43 wiec do endokrynologa bede musiala isc. ehhhhhhhhhhhhh martwie sie
Kasia tsh sie nie przejmuj. Ja mialam na poczatku coazy 2.900, a potem robilam swoeze badania do endo i mi wyszlo prawie 3.500 :/ ale mam euthyrox i po 15 mam powtorzyc badania.

Kasia tsh sie nie przejmuj. Ja mialam na poczatku coazy 2.900, a potem robilam swoeze badania do endo i mi wyszlo prawie 3.500 :/ ale mam euthyrox i po 15 mam powtorzyc badania.
dzieki. umowilam sie juz do endokrynologa na 27 stycznia czyli za 2 tyg.
a jutro ide awilnosc na toxo i igm dla toxo i cytomegali zrobic- niestetey prywatnie ale spokojniejsza bede

Ostatnia edycja:
Ja mam już dość mojej pracy, ostatnio odmówiłam zwolnienia, ale teraz jak tylko otrzymam propozycję to biorę. Jestem zmęczona, brzuch mnie boli, dodatkowo dziś nanosiłam się dokumentów, tempo mnie zabija, a do tego stres. Każdy na siebie warczy, każdy ma pretensje, a zarazem unikają pracy i najchętniej zwaliliby na innych swoje zobowiązania. Do tego mamy Klientów z patologicznych środowisk, wchodzę do różnych domów, ostatnio byłam w zapluskwionym mieszkaniu, innym razem u Klientów ze świerzbem. Zaczynam się tym denerwować. Po każdej takiej wizycie zastanawiam się czy na pewno nic nie złapałam. :/

Ja mam już dość mojej pracy, ostatnio odmówiłam zwolnienia, ale teraz jak tylko otrzymam propozycję to biorę. Jestem zmęczona, brzuch mnie boli, dodatkowo dziś nanosiłam się dokumentów, tempo mnie zabija, a do tego stres. Każdy na siebie warczy, każdy ma pretensje, a zarazem unikają pracy i najchętniej zwaliliby na innych swoje zobowiązania. Do tego mamy Klientów z patologicznych środowisk, wchodzę do różnych domów, ostatnio byłam w zapluskwionym mieszkaniu, innym razem u Klientów ze świerzbem. Zaczynam się tym denerwować. Po każdej takiej wizycie zastanawiam się czy na pewno nic nie złapałam. :/
lepiej idz na zwolnienie. ja etz mialam kontakt z takimi roznymi robaczkami i etz sie balam ciagle

reklama
Miałam rok temu kontakt z krwią bezdomnej. Mąż rok wysyłał mnie na badanie hiv, teraz w ciąży znów miałam to badanie robione i niesamowita ulga, że wyszło ujemne.

Do góry