reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Wow zazdro że już bez pampera!! Brawa.

Igi wszystko praktycznie potrafi powtórzyć. Nie wymawia r ale to normalne.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wow Tosia mówi w zasadzie tylko mama, a odpieluchowac chciałabym ja latem, chociaż już teraz sadzam na nocnik pokazuje majteczki itp

Hej dziewczyny :) urodziłam synka we wtorek o 10:35 sn, ważył 3670 i 58cm. Wszystko u nas w porządku :) już wczoraj wyszliśmy do domu.
Poród ekspresowo, godzinka, także super :) miałam wywołany, ale już i tak był 39tc, a wcześniej leżałam na patologii 3 dni bo mi ciśnienie skakało i zdecydowali że muszą już wywoływać.

Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) urodziłam synka we wtorek o 10:35 sn, ważył 3670 i 58cm. Wszystko u nas w porządku :) już wczoraj wyszliśmy do domu.
Poród ekspresowo, godzinka, także super :) miałam wywołany, ale już i tak był 39tc, a wcześniej leżałam na patologii 3 dni bo mi ciśnienie skakało i zdecydowali że muszą już wywoływać.

Napisane na U FEEL PRIME w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!!!![emoji1] Ale Ci zazdroszczę takiego szybkiego porodu [emoji4]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dominika gratulacje synka, zdrówka dla Was:)
Asiunia gratulacje odpieluchowania maluszka.
Mój Maksio też niewiele mówi w porównaniu z siostra,gdy była w jego wieku.
Azamamew on w zasadzie jak Tosia głownie mówi mama w różnych tonacjach plus odgłosy zwierząt, tak,nie. Mówi się mu powiedz tata a ten mama,powiedz baba a ten mama.Ale też się tak lubi droczyć mały łobuz.

Do góry