Effa84
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez sie bałam jak mała sie odnajdzie, ale jest super. Tylko pierwszy tydzien w normalnym trybie ( najpierw mielismy adaptacje na godzine-dwie dziennie przez tydzien, ale po kilku dniach corka sie rozchrowala, a po chorobie ja wracalam do pracy wiec nie bylo mozliwosci ponownej adaptacji) byl ciezki, córka odreagowywała wieczorami i w nocy placzem, troche histeria. Potem juz bylo duzo lepiej, a teraz sama biegnie do cioc z rana i sie szczerzy widac ze sie dobrze bawi w zlobku, ja niestety nie jestem za kreatywna w wymyslaniu zabaw. Jedyne na minus to chorobyPytanie do dziewczyn, ktore pracuja a maluszki chodza do zlobka: jak sie wasze pociechy odnalazly w zlobku? Okazalo sie, ze mam mozliwosc powrotu do pracy od marca i znalazlo sie tez miejsce w zlobku ale sama mysl mnie stresuje. Niby chcialam malego dac do dzieci a teraz jak to stalo sie realne to mam stresa...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom