reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

My też się nie przekrecamy ani tak ani tak czyli w ogóle
emoji6.png

Dziewczyny dziś miałam pierwszą dłuższą rozłąkę z Adasiem bo byłam potrzebna w pracy i poszłam na dniówke nie było mnie od 10-18 mąż dzielnie dawał radę był w sumie pierwszy raz sam tyle czasu, ale niestety nie do końca było tak różowo bo Adaś praktycznie NIC nie jadł !!!!! Ja mu dałam ostatnie mleczko o 8 i potem już miał działać mąż niestety jedną butelkę mleka (masakra!) pił na trzy razy i jeszcze nie wypił
emoji53.png

Na noc po kąpieli zrobiłam butlę z kaszką wmłócił caluteńką i teraz śpi. ...ciekawe czemu nie jadł mężowi? ???
Ech...
Poza tym moje przemyślenia są takie ze nie jestem napewno gotowa na powrót do pracy bo myślałam ze oszaleje w ciągu tego dnia a jak wróciłam to Adaś wydawał mi sie taki inny doroślejszy hahaha jakieś schizy mam
emoji6.png

Napisane na SM-G531F w aplika

reklama
Mojego szlag trafia jak jest poprzykrywany. Jak jesteśmy w sklepie i jest normalnie ubrany i dodatkowo to szalone otoczenie to kurde dziecka nie ma.

Paper ja właśnie się bałam kp z zębami ale omija mnie sytuacja. Ale jakbym miała dalej karmić to mimo braku zębów Igi gryzie i to hardkorowo wiec ciesze się, że smoczek cierpi a nie moje sutki.

atdctrd8ammce1aq.png

My dzis intensywny dzionek najpierw do babci potem na urodziny szwagra. Wyrobić się dzis nie mogłam. Na dodatek w ciąży wróciła mi choroba lokomocyjna i nie przechodzi ostatnio miałam za dzieciaka. Masakra jakaś. Po chwili jazdy już mne mdli.

wniddf9hpcb059dp.png

no ja tez dzisiaj do dziadkow z mala potem to moich rodzicow zrobilam ciasto marchewkowe a moj glupi piekarnik jest stary i glupi i piecze sie juz godzine ponad i z zewnatrz wyglada ok ale jak porusze to jak galareta lata wiec w srodku sie nie upieklo mala sie juz obudzila za godzine wychodzimy a ja w lesie ze wszystkim wkurzylam sie nienawidze tego piekarnika co mnie podkusilo nigdy mi w nim nic nie wychodzi [emoji23]

Marlenkawww odstawienie laktozy nic nie da bo czy ją spożywasz czy nie ona zawsze będzie w Twoim mleku. Poza tym nietolerancja laktozy nie daje objawów skórnych a jelitowe. Co innego białko mleka krowiego.
Dzięki Asiunia faktycznie miałam na myśli białko mleka krowiego unikam narazie mleka i innych mlecznych produktów.

Moj zwykle nie usypia na spacerze chyba że godzinę go prowadzam i zasłonie widoki pieluszka. Mialam tak ze 2 mce temu że był ciągły krzyk w wózku non stop, samo przeszlo;) teraz się rozglada i nasluchuje. Ale mu podniosłam oparcie na jakieś 30stopni.

Polcia mój jest starszy a też się jeszcze nie przewraca, na boki jak najbardziej ale na brzuchu nie lubi zbytnio leżeć. I nie chce mu się nawet z brzucha na plecy przekrecic tylko woli krzyczeć żebym go wzięła. A wczoraj jak go polozylam na brzuchu i weszłam na chwilę do kuchni to jak wróciłam to już leżał na plecach;) tak ze umie ale leniwy jest;)

Doczekałam się dziś wreszcie przy kąpaniu jednego z najbardziej ulubionych widoków u niemowlaka;)

Zobacz załącznik 792404
Haha wyginam śmiało cialo

reklama
Do góry