Ale się dziewczyny rozpisalyscie
nie zaglądałam od południa a tu tyle stron
Ja Cie Kayah to fajnego Pulpecika masz jak On już 9kg
Jakie porcje Warzywek Wasze Maluchy zjadają? Bo ja dopiero od kilku dni po trochu zaczynam, dawałam marchewkę, ziemniaka, dzis marchew z Ziemniakiem i zjadł całe 125g w jakieś 10 min. I sie zastanawiam czy to na początek nie za dużo i nie za szybko, bo pochlania momentalnie ale jak mu nie daje jednej łyżeczki za drugą to zaraz
Ale się dziewczyny rozpisalyscie
nie zaglądałam od południa a tu tyle stron
Ja Cie Kayah to fajnego Pulpecika masz jak On już 9kg
Jakie porcje Warzywek Wasze Maluchy zjadają? Bo ja dopiero od kilku dni po trochu zaczynam, dawałam marchewkę, ziemniaka, dzis marchew z Ziemniakiem i zjadł całe 125g w jakieś 10 min. I sie zastanawiam czy to na początek nie za dużo i nie za szybko, bo pochlania momentalnie ale jak mu nie daje jednej łyżeczki za drugą to zaraz się denerwuje.... poza tym to tylko na piersi jest ale planu dnia nie mamy żadnego. Nie da rady z nim nic zaplanować albo ja za głupia jestem... je kiedy i ile mu się podoba że spaniem tak samo... w nocy ostatnio nawet częściej się budzi bo czasem nawet co godz jeśli spi w łóżeczku... ale za każdym razem musi dostać cyca choć trochę bo ze smoczkiem w łóżeczku nie usnie nawet jak stoję obok i go glaszcze tylko jeczy i sie kręci póki go nie wezmę. Może jakbym kilka nocy się przemęczyla to jakoś by się odzwyczail jakby cyca nie dostał ale musze najpierw sił do tego nabrać... w pewnym sensie tak jest wygodniej dla nas obojga bo po 12 czy 1 to już śpi że mna
Gosia, ja też chyba za głupia jestem
. U nas stała tylko drzemka po 10. Choć dziś juz właśnie zasypia. Ale długość różna. Nieraz tylko 20 min a nieraz grubo ponad godz. Wiec nieraz się zastanawiam czy np. opłaca mi się rozstawic deskę do prasowania czy lepiej sobie podarować. A w nocy juz ładnie spał a teraz to nie wiem co mu się stało. Zastanawiam się czy nie mam mało pokarmu