reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Jeśli chodzi o rozszerzanie diety, to ja Natalce dawałam najpierw marchewkę przez dwa dni, potem np. brokuł (ktorego nie chciała), nastepnie dynię. No i teraz już daję wieloskladnikowe, bo nic więcej z pojedynczych warzyw nie znalazłam. I zaczęłam juz dawać owoce. Na razie wczoraj i dziś - gruszka. A jutro jakaś zupka.

reklama
1483175771130.jpg

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1483175771130.jpg
    1483175771130.jpg
    42,1 KB · Wyświetleń: 513
9 miesięcy oczekiwania,
Wylegiwania i objadania.
Kilka miesięcy dolegliwości,
Wzruszeń, radości, napadów złości.
Wiele tygodni przygotowania
Ćwiczeń oddechów i przewijania,
Malutkich ciuszków kompletowania
pieluch, butelek, smoczków do ssania.
To wszystko po coś, ten chaos cały
Ciąża jest magią, cel jest wspaniały.
Bo po tych wielu miesiącach tycia
Czeka nagroda za rolę życia.
Bądź w niej więc taka, jaką być pragniesz,
a szybko serce maluszka skradniesz,
który nagrodzi wszystkie trudności,
dając Ci w zamian morze miłości.
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU WAM ŻYCZĘ MAMUSIE
2764.png

Dziewczyny kilka dni mnie nie bylo. Nie wszystko dalam rade nadrobic niestety.
Zycze Wam wszystkim Szczesliwego Nowego Roku.
Ten mijajacy rok byl dla nas szczegolny i wyjatkowy. Ale ten nadchodzacy tez taki bedzie. Mamy nasze dzieciatka przy sobie i mozemy obserwowac jak z dnia na dzien sie zmieniaja i ucza nowych rzeczy[emoji3]

zrz63e5ehh2r0bb8.png

Niech się spełnią Wasze życzenia:
te łatwe i trudne do spełnienia.
Niech się spełnią te duże i te małe,
te mówione głośno lub wcale.
Niech się spełnią wszystkie one krok po kroku,
tego życzę w Nowym Roku.

A przede wszystkim, żeby nasze szkraby były zdrowe...;)

Swięta, święta i po świętach...
Mam nadzieję, że jeszcze tu zaglądacie i nie zostawicie mnie samej:unsure:.

U nas coś się odmieniło:(. Natalka od kilku dni, a raczej nocy znów zaczęła się budzić. Już fajnie przesypiała całą noc, a teraz pobudki ok 3-ej.
I mamy sukces:tak:! Przekręcamy się z plecków na brzuszek!

reklama
U mnie też wróciło częstsze nocne karmienie, ale moja mama mówi że to przez zmianę otoczenia. Kilka dni spędziliśmy u moich rodziców. No i faktycznie, wróciliśmy do domu, a Mikołaj już zjadł o 3 (zamiast o 1). Liczę na to, że samo zniknie [emoji23]

Matko jak ja zazdroszczę wszystkim mamom, których dzieci budzą się po 7 dopiero [emoji23]

Mój mąż już chce drugie. Jak mi to powiedział, to myślałam że go uduszę. Przecież ja nie przespałam żadnej całej nocy od 4 mcy. Jak pomyślę że miałabym mieć dwójkę, to palpitacji dostaję. Nie wiem jak moja mama dała radę z 6 - ką [emoji23]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry