reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A wiesz że ona w tej mojej książce pisała, że dużo osób po przeczytaniu "Języka niemowląt" mówiło, że jest w niej za mało wskazówek i dlatego napisała drugą książkę, gdzie wszystko szczegółowo objaśnia.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

a widzisz :) ale cos nie moge znalesc do pobrania.. ja jestem na skraju zalamania nerwowego moje dziecko juz calkiem przestalo spac w nocy

Ja przykładałam sodę profilaktycznie bo mama tak robiła nam. I 2 dni było czerwone, potem pięknie zeszło i żadnej gorączki nie było. Ja robiłam sposobem mamy i sprawdziłam proporcje w necie. Na pół szklanki wody 1 łyżeczka. I przykladasz nie na 10 minut tylko przy zmianie pieluszki po prostu zmieniałam. Każdy ma inna szkole. Ja rzadko tu wchodzę bo na zamkniętym tylko sprawdzam. Paper jak znajdziesz to na fejsie wyślij :*

Współczuję [emoji46] U mnie też nie wesoło. Niby w nocy nie je, a nadal się budzi. Ostatnio ma gazy i tak ciągle coś. No po prostu jak nie urok to sraczka. Załamać się można.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe, uwielbiam to powiedzenie :) a ja wczoraj narzekałam ze mała nie spi w dzień, to dziś od 13 (od spaceru) śpi. Aż mi dziwnie. Zjadłam, położyłam się ale zasnach nie mogłam i teraz co chwile do niej podchodzę i sprawdzam czy oddycha i czy się nie zgrzewa bo kombinezon rozpinalam na śpiocha i nadal na nim leży

Dziewczyny co karmią mm czy ktoras podaje herbatke z kopru włoskiego? Bo moja juz tylko w nocy cyc i nadal te kupy co 2,3 dni wczoraj ją brzuszek bolał ma je gęste bardzo. Czy moge jej dawac raz dziennie. Ona jest od 2 tygodnia życia. Ma ktoras doswiadczenie.
Moja po tej kupce dziś nawet nie miala ze spaniem problemu wiec może to jej wczoraj i przedwczoraj przeszkadzało.

wniddf9hpcb059dp.png

reklama
Do góry