reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Nie wiesz ogolnie nie jest źle ale ona z kupkami miała problem zawsze nawet jak tylko była na piersi. Wydaje mi sie że po prostu przechodzi na mm i za ciezkie dla niej jakbym wypiła teoche herbatki mysle ze byłoby ok raz jak dalam wode to super ale ona nie lubi i juz sie orientuje i nie pije mała cwaniara.

wniddf9hpcb059dp.png

reklama
polcia ja dawalam herbatke koperkowa az nie doczytalam ze ma wplyw na gospodarke hormonalna i od ktoregos roku zycia dopiero mozna jak chcesz to poczytaj, juz chyba rumianek lepiej

kardula, nie, mała jest na mm.
Ale postanowiłam mieszać te dwa mleka. AR i zwykłe mam tej samej marki. Teraz daję jedną porcję AR i 5 porcji zwykłego.
Ulewania nie ma prawie wcale a kupki wróciły do normy.
Podaję też po parę łyżeczek dziennie owoców - na pewno nie zaszkodzi.
Po szczepieniu na szczęście wieczór też był spokojny. Zasnęła bez problemu.

U nas szczepienie za tydzień. Jestem dobrej myśli, po dwóch poprzednich nic się nie działo.
Ja jeszcze owoców nie daję, same warzywa lub zupki.
Polcia, ja dawałam kiedyś herbatkę (rumianek i koperek Hippa parzyłam razem). Wydaje mi się, że działała.
Wasze dzieciątka wydają takie dziwne dźwięki przez nos? Takie jakby buczenieo_O. Ilekroć ją zostawiam to zaczyna się. Nawet jak się bawi, to jest ten dźwięk.

Ja dawno nie pisałam ale przy dwójce malutkich dzieci to czasu na nic. A tak Maksiu ma asymetrie.Rehabilitujemy go w domu dwa razy w tyg, a od stycznia będzie rehabilitowany na NFZ.
Ochrzciliśmy go w tamten weekend.Ale najgorsze ,że mi przestał spać w nocy.Budzi się ostatnie dwie noce z dziesięć razy.A mieliśmy już dwie pobudki.Sama nie wiem czy to skok czy problemy w brzuszkiem.Bo karmiony nadal tylko piersią.Za parę dni 4 miesiące będzie miał a nas jeszcze kolki zupełnie nie opuściły. No i młody nadal nie szczepiony,teraz znowu przeziębiony,tak więc w nowym roku go zaczniemy dopiero szczepić.

Polcia ale nie rozszerzalas diety? Mnie się wydaje, że musi się przyzwyczaić. Ja daje koper jakby co.

atdctrd8ammce1aq.png
Nie rozszerzałam, tylko w dzień mi czasem wypila tego cyca a ostatnio wcale dlatego myślę że chwilowy był problem żeby tą kupke zrobiła ,ale juz jest oki. Chcialam tylko sie zapytać czy coś dajecie do picia przy mm, bo raz dziennie chce dać jej jakąś herbatke miedzy jedną kupką a drugą, by jej troszke lżej było.

wniddf9hpcb059dp.png

reklama
Do góry