reklama
Polcia177 naprawdę? Już dziąsła? A jak się zorientowałaś, że bola ją dziąsła.? Może głupie pytanie, ale Natalka to moje pierwsze dziecko i nie mam pojęcia jak to poznać.
A co do skoków to teoretycznie powinien się u nas kończyć, a praktycznie... to trudno coś powiedzieć. Bo u nas to są jakieś takie kilkudniowe akcje, np. wieczorem usypiała i po pól godz budziła się i nie mogła usnąć przez ok 1,5 godz. Ale to trwało jakieś 3-4 dni.
A co do skoków to teoretycznie powinien się u nas kończyć, a praktycznie... to trudno coś powiedzieć. Bo u nas to są jakieś takie kilkudniowe akcje, np. wieczorem usypiała i po pól godz budziła się i nie mogła usnąć przez ok 1,5 godz. Ale to trwało jakieś 3-4 dni.
polcia177
Fanka BB :)
Od kilku dni moje dziecko zmieniło sie w straszną marude ale nie mozna tego porownac do skoku. Bo jak śpiąca czy nawet brzuch bolał to jak wziełam ją na ręce na kolana to było ok. A teraz potrafiła nawet na kolanach marudzić. Od wczoraj zaczeła
Notorycznie język tak śmieszne wysuwac jakby nim drapała dolne dziasła. Jak dostała gryzak to jak szalona wkładała do buzi. I ostatecznie jak nie mogła zasnąć dałam jej schłodzonego gryzaka i dopiero zasneła. Ona zawsze była grzeczna nawet przy skoku dawalam sobie z nią szybko rade. A i w nocy potrafila sie obudzic tylko po to żeby ręce ssać. I jak wklada sobie palce to je przygryza i przy tym miałczy.
Notorycznie język tak śmieszne wysuwac jakby nim drapała dolne dziasła. Jak dostała gryzak to jak szalona wkładała do buzi. I ostatecznie jak nie mogła zasnąć dałam jej schłodzonego gryzaka i dopiero zasneła. Ona zawsze była grzeczna nawet przy skoku dawalam sobie z nią szybko rade. A i w nocy potrafila sie obudzic tylko po to żeby ręce ssać. I jak wklada sobie palce to je przygryza i przy tym miałczy.
Ostatnia edycja:
A
a_gosc
Gość
No moja też tak robi z języczkiem, ale w poniedziałek miała podcinane wędzidełko wiec myślałam że od tego. Dziś już drugi dzień jak marudzi przy jedzeniu i muszę kombinować by jej coś wcisnąć i też jest marudna. Ale to co dziś robiła w nocy to przebiło wszystko - przez sen przewracała się na brzuch. Za pierwszym razem dałam ją z powrotem na plecy i cisza. Później po godzinie może dwóch to samo, ale ja ją układam a ta z powrotem, czy to oznacza jakby lunatykowała???
A
a_gosc
Gość
no może i tak, tylko ja się nie dre że źle wylądowałam
reklama
Katika
Fanka BB :)
U nas tez chyba skok. Coraz ciezej zasypia. W dzien jak w dzien ale po kapieli jak juz ma isc spac to robi cuda, chce byc noszony na rekach, ale nie ma mowy o byciu w jednym pokoju,cale mieszkanie musi zwidzic. Jak juz pozwiedza to placze bo senny ale i glodny. Jak chce mu dac jesc to drze sie jak nie wiem co wiec znowu na rece i placz. Az w koncu zasypia ze zmeczenia placzem. Po 10-15 min sie budzi i glodny i juz wtedy zje i zasypia na cycu.