reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Babina nie wiem, szczepiłam 6w1. Słyszałam,że z ta 5w1 są jakie trudności z zakupem.
Polcia, ile twoja ma? U mnie też cyrki odstawia. Najpierw się nachapie, potem rozgląda wkoło co chwilę jedząc, no i strzela uśmiechy do mnie. Ale wtedy ją odstawiam, bo uznaję, że już się najadła. Ale za dwie godz powtórka.

U nas zawieja śnieżna. Czy w czasie deszczu (mżawki, bo w deszcz to chyba nie) lub śniegu wybieracie się na spacery?
Moja ma 14tygodni dzisiaj. No wlasnie tez mi glowe odwraca rozglada siw płacze krzyczy. Bierze, wypluwa no nie wiem o co jej chodzi nigdy tak nie robiła.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Papercut no wszystko możliwe ale przy skokach zawsze duzo jadła a tu wybrzydza. Najpierw myślałam ze mam za mało pokarmu ale jak nacisne to tryska. Pozniej czytałam że tak moze byc przy miesiaczce bo mleko zmienia smak i moze jej nie smakuje. Zobaczę czy cos sie zmieni bo właśnie mi sie kończy.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Polcia ja nie mam miesiączki, a tez mam cyrk. Wszystko wokół jest ciekawsze. Ale moze jest tak jak pisze Papercut - może to skok.

u mnie tak jest bo chce duzo jesc a tu po chwili wolniej leci to wypluwa i awantura ale by zjadla wiec znowu lapie ale wolno leci to awantura i tak sie bawimy, niby tak sie sklada zamowienie na wieksza produkcje

reklama
Do góry