reklama
hej. Pale i czuje sie strasznie z tego powodu. Nawet mdłości mi nie przeszkadzają. Boję sie żeby nie zrobić krzywdy malej/emuHej ja pale ale przysięgam sobie że to już koniec zdarza mi się zapalić 2, 3 papierosy. Powiem szczerze ciężko jest ale teraz to już nie chodzi tylko o mnie a o moją małą fasolke której to szkodzi więc muszę rzucić. A ty palisz?
Asiunia1988
Fanka BB :)
Odebrałam wyniki u rodzinnej tsh 2,40 chyba za wysokie...Niby graniczna norma ale wolałabym nie ryzykować i dostać jakieś leki... Dziewczyny które borykają się z chorobami tarczycy co sądzicie o takim wyniku? Czy to może mieć wpływ na przybieranie na wadze, jedząc mało przytyłam już 1,5 kg w zasadzie w kilka dni... Jak tak dalej pójdzie przytyję ze 30 kg, a z córka miałam tylko 11 na plusie, w drugiej ciąży do 17 tygodnia 2 kg, więc tym bardziej coś jest nie tak...
No i żelazo na szczęście w normie bo podczas ostatniego badania dwukrotnie przekraczało parametry z widełek...
No i żelazo na szczęście w normie bo podczas ostatniego badania dwukrotnie przekraczało parametry z widełek...
Odebrałam wyniki u rodzinnej tsh 2,40 chyba za wysokie...Niby graniczna norma ale wolałabym nie ryzykować i dostać jakieś leki... Dziewczyny które borykają się z chorobami tarczycy co sądzicie o takim wyniku? Czy to może mieć wpływ na przybieranie na wadze, jedząc mało przytyłam już 1,5 kg w zasadzie w kilka dni... Jak tak dalej pójdzie przytyję ze 30 kg, a z córka miałam tylko 11 na plusie, w drugiej ciąży do 17 tygodnia 2 kg, więc tym bardziej coś jest nie tak...
Ja nie pomoge bo sie nie znam ale moze zaraz jakas mamusia sie odezwie kt bedzie wiedziala cos na ten temat .
niedoczynnosc tarczycy wplywa na tycie mimo brania lekow- ja w pierwszej ciazy bedac na lekach przytylam 30 kg- do 20 tyg juz 17 na plusie bylamOdebrałam wyniki u rodzinnej tsh 2,40 chyba za wysokie...Niby graniczna norma ale wolałabym nie ryzykować i dostać jakieś leki... Dziewczyny które borykają się z chorobami tarczycy co sądzicie o takim wyniku? Czy to może mieć wpływ na przybieranie na wadze, jedząc mało przytyłam już 1,5 kg w zasadzie w kilka dni... Jak tak dalej pójdzie przytyję ze 30 kg, a z córka miałam tylko 11 na plusie, w drugiej ciąży do 17 tygodnia 2 kg, więc tym bardziej coś jest nie tak...
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kassia-a jesli ja cale życie przytyv nie moge to jest ryzyko ze mam nadczynność?
nie wiem. musisz zrobic badania zeby sie tego dowiedziec. ja tez nie moglam nigdy przy tyc- jadla duzo o mialam ok figure ale w ciazy mi sie to zmienilo i wyszla niedoczynnosc. teraz puki co wynik ok ale bede kontrolowalaKassia-a jesli ja cale życie przytyv nie moge to jest ryzyko ze mam nadczynność?
reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Kassia-u mnie waga między 48-53 /168cm...teraz jeszcze chudne....ciekawe czy wysla mnie na badania jak poproszę