reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny ale Was duzo z De z Uk tylko ja i Happy mum czy jeszcze ktos jest ?
Ja nie moge spac no masakra . Od jutra ciezki okres dla mnie -pakowanie w srode wyjezdzamy do pl . Niestety jestem jedynym kierowca wiec okolo 18 -20 godz za kolkiem ... ale ciesze sie jak wariatka . Moja rodzina nie wie jeszcze o niczymni planujemy teraz powiedziec .... chyba bedzie karpik na twarzy moich rodzicow ... troche sie boje reakcji ale coz zobaczymy .

reklama
Hamaczek z uk jescze jest jedna dziewczyna ale do pl poleciala i pewnie nie ma czasu ;)
Obudzil mnir ból brzucha,ciągły i taki upierdliwy jakbym miala drugi dzień @ do tego krzyże bolą masakra :/

Dziewczyny ale Was duzo z De z Uk tylko ja i Happy mum czy jeszcze ktos jest ?
Ja nie moge spac no masakra . Od jutra ciezki okres dla mnie -pakowanie w srode wyjezdzamy do pl . Niestety jestem jedynym kierowca wiec okolo 18 -20 godz za kolkiem ... ale ciesze sie jak wariatka . Moja rodzina nie wie jeszcze o niczymni planujemy teraz powiedziec .... chyba bedzie karpik na twarzy moich rodzicow ... troche sie boje reakcji ale coz zobaczymy .
Ja też jestem z UK ;)

witam nowe mamauski :)
ja tez dzis wstalam z bolem podbrzusza takim dziwnym- cala noc spac nie moglam wiercilam cie i a to mi duszno bylo a to zimno a to niewygodnie a to wiatr zabardzo wial. jakos tak dziwnie- nieprzytomna dzis jestem. zaraz mala do szkoly ide zaprowadzic i zakupy musze ostatanie pzred swietami kupic- jedzeniowe.

Kassia-ja na nogach od 3,najpierw bol później maly miał koszmary...ehh popoludniami zasypiam a w nocy meczy mnie bezsenność.
Wlasnie jem śniadanie,u nas dzieciaki juz wolne maja od szkoły :(

reklama
Do góry