reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Dziewczyny ale Was duzo z De z Uk tylko ja i Happy mum czy jeszcze ktos jest ?
Ja nie moge spac no masakra . Od jutra ciezki okres dla mnie -pakowanie w srode wyjezdzamy do pl . Niestety jestem jedynym kierowca wiec okolo 18 -20 godz za kolkiem ... ale ciesze sie jak wariatka . Moja rodzina nie wie jeszcze o niczymni planujemy teraz powiedziec .... chyba bedzie karpik na twarzy moich rodzicow ... troche sie boje reakcji ale coz zobaczymy .

reklama
Hamaczek z uk jescze jest jedna dziewczyna ale do pl poleciala i pewnie nie ma czasu ;)
Obudzil mnir ból brzucha,ciągły i taki upierdliwy jakbym miala drugi dzień @ do tego krzyże bolą masakra :/

Dziewczyny ale Was duzo z De z Uk tylko ja i Happy mum czy jeszcze ktos jest ?
Ja nie moge spac no masakra . Od jutra ciezki okres dla mnie -pakowanie w srode wyjezdzamy do pl . Niestety jestem jedynym kierowca wiec okolo 18 -20 godz za kolkiem ... ale ciesze sie jak wariatka . Moja rodzina nie wie jeszcze o niczymni planujemy teraz powiedziec .... chyba bedzie karpik na twarzy moich rodzicow ... troche sie boje reakcji ale coz zobaczymy .
Ja też jestem z UK ;)

witam nowe mamauski :)
ja tez dzis wstalam z bolem podbrzusza takim dziwnym- cala noc spac nie moglam wiercilam cie i a to mi duszno bylo a to zimno a to niewygodnie a to wiatr zabardzo wial. jakos tak dziwnie- nieprzytomna dzis jestem. zaraz mala do szkoly ide zaprowadzic i zakupy musze ostatanie pzred swietami kupic- jedzeniowe.

Kassia-ja na nogach od 3,najpierw bol później maly miał koszmary...ehh popoludniami zasypiam a w nocy meczy mnie bezsenność.
Wlasnie jem śniadanie,u nas dzieciaki juz wolne maja od szkoły :(

reklama
Do góry