reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kayah musze spróbować z tym rumiankiem, zaparzasz normalny czy jakis specjalny? Walczylam z koperkiem ale Jasiek pluł dalej niż widział... Agata nie wiem czy wiesz ale sesje brzuszkową i noworodkową miałyśmy u tej samej dziewczyny ;) uprzedzając pytanie- nie już nie mieszkam we wrześni, mam tam rodzinkę ;) wizyta u ginekologa na wypasie, môj zbadał mnie chyba na wszystkie możliwe sposoby zeby na koniec stwierdzić ze jestem stworzona do rodzenia ;) jakos ja tego nie zauważyłam ;)

reklama
Co do wagi ja już wróciłam do swojej ale ciało masakra fuj ble, biodra takie szerokie ze o swoich starych spodniach moge pomarzyć a najgorsze że przed ciążą zdąrzyłam uszyć sobie nowy kombinezon do skoków spadochronowych i co? Nie ma szans zeby sie w niego wbić ale cały czas liczę na to ze do kolejnego skocznego sezonu uda mi sie jakos to zrobic ;)

1476972468893.jpg

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476972468893.jpg
    1476972468893.jpg
    63,6 KB · Wyświetleń: 241
Jaskowamama u Agaty? Gdzie teraz mieszkasz? A mi sie wydawało ze anonimowa i z moich stron nikogo nie ma na tym forum;-D swiat jest mały. Zadowolona jesteś? Ja bardzo.. Wlasnie dzisiaj galerie w domu na ścianie robię;-)) narzekam na ciałko a paczka wlasnie wpieprzac, tata przyjechał zajmuje sie mała, mozna odetchnąć chwile! Niunia muszę to swojemu pokazać! Bo on gada nonstop kocham (teraz juz) was;-) lepiej zeby mniej gadał, wiecej robił;-D

Jaskowamama u Agaty? Gdzie teraz mieszkasz? A mi sie wydawało ze anonimowa i z moich stron nikogo nie ma na tym forum;-D swiat jest mały. Zadowolona jesteś? Ja bardzo.. Wlasnie dzisiaj galerie w domu na ścianie robię;-)) narzekam na ciałko a paczka wlasnie wpieprzac, tata przyjechał zajmuje sie mała, mozna odetchnąć chwile! Niunia muszę to swojemu pokazać! Bo on gada nonstop kocham (teraz juz) was;-) lepiej zeby mniej gadał, wiecej robił;-D
Bardzo jestem zadowolona tym bardziej, że Jasiek nie bardzo chciał współpracować a zdjęcia wyszły boskie ;) teraz mieszkam w Poznaniu, jeszcze w zeszłym roku mieszkałam we Wrześni ale uciekłam sprzed ołtarza, przewróciłam swoję życie do góry nogami, pomieszkałem troszkę w Warszawie a teraz wróciliśmy w moje okolice żeby być bliżej mojej mamy, zawsze chociaż w weekendy mżemy liczyć na odwiedzinki i pomoc. Kayah dzięki od jutra spróbuję. Teoretycznie jutro mamy mieć szczepienie pierwsze ( opóźnione przez pobyt w szpitalu) ale strasznie się boję bo wydaje mi się ze młody katarek dostał.

A rodziłam we Wrzesni?:-) pochodzisz stad? Niezła historia! Mam nadzieje ze teraz jesteś szczęśliwa;-) ja tez miałam perypetie ale ostatecznie jest ok!;) ja wlasnie przełożę szczepienie drugie bo mam w srode a mała cos kaszle, ja sie troche smarkam. Pozatymmpowinmo byc w 3mies wiec i tak za szybko zapisali

Bardzo jestem zadowolona tym bardziej, że Jasiek nie bardzo chciał współpracować a zdjęcia wyszły boskie ;) teraz mieszkam w Poznaniu, jeszcze w zeszłym roku mieszkałam we Wrześni ale uciekłam sprzed ołtarza, przewróciłam swoję życie do góry nogami, pomieszkałem troszkę w Warszawie a teraz wróciliśmy w moje okolice żeby być bliżej mojej mamy, zawsze chociaż w weekendy mżemy liczyć na odwiedzinki i pomoc. Kayah dzięki od jutra spróbuję. Teoretycznie jutro mamy mieć szczepienie pierwsze ( opóźnione przez pobyt w szpitalu) ale strasznie się boję bo wydaje mi się ze młody katarek dostał.
O to z tych samych stron :-) ja mieszkam pod Poznaniem :-)
Dziewczyny ciekawe historie was spotkaly w zyciu ksiazke by mozna bylo napisac :-) ale zeby tak z pod oltaza tak na serio juz w sukni bylas?

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A rodziłam we Wrzesni?:-) pochodzisz stad? Niezła historia! Mam nadzieje ze teraz jesteś szczęśliwa;-) ja tez miałam perypetie ale ostatecznie jest ok!;) ja wlasnie przełożę szczepienie drugie bo mam w srode a mała cos kaszle, ja sie troche smarkam. Pozatymmpowinmo byc w 3mies wiec i tak za szybko zapisali
Rodziłam na Polnej... Teraz chyba jestem szczęśliwa hihi chyba bo byłabym szczęśliwa w 100% gdyby udało mi sie wysoać chociaż raz- to chyba najbardziej mnie dobija, od razu mam mniej cierpliwości... Jeszcze nie byłam w sukni bo uciekłam tak naprawdę tydzien wczesniej tzn oznajmiłam swoja decyzje...dluuuga historia ;) niunia gdzie mieszkasz?

Do góry