A
a_gosc
Gość
Moja też cały czas rączka w buzi, cwaniara nawet lekko odsuwa smoczek i za nim wkłada piąstkę do buzi żebym nie widziała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzieki. Bedę musiała poszukac w takim razie tego. Bo brakuje mi czegoś takiego.Mayumi mam śpiworek firmy JJ Cole Collections Bundleme. Udało mi się na olx kupić praktycznie nowy za 40 zl. A nowe sa cholernie drogie... Ale jest na prawdę super, polecam. Można dopasować do fotelika otwory na pasy, odpiac cala gore, jest bardzo ładnie wykonany, milutki w dotyku w środku i mega ciepły - a nie wygląda na taki i nie musze Mlodzoutkiej w kombinezonie pchać w fotelik i te pasy
Wiesz co ja byłam na wybielaniu zębów u dentysty jakoś rok temu. I chyba nie polecam tego. Kosztwało trochę. Faktycznie zęby trochę bolą, nie można nic jeść przez 2 tygodnie prawie nic oprócz jogurtów, serów. NIc co może Ci je ściemnić. Najpierw miałam czyszczone a później wybielane.Były białe dopóki nie zaczęłam pić kawy i herbaty- niestety nie zrezygnuje z tego. Biel zębów tez zależy od kości zęba. Więc zależy jaką masz. Stosowałam też białą perłe sama i tez wybiela, ale również nie można nic z tych rzeczy jeść co brudzi zęby ani pić. A powtarzanie zabiegu jednak moim zdaniem osłabia te zęby. Bo sa bardziej czułe później na ciepło i zimno. Powinny być też dokładnie wyleczone przed wybielaniem.Dziewczyny tak zupełnie poza tematami, zna może któraś z was jakąś pastę lub inny środek, który wybieli troche zęby? Chodzi mi o coś naprawdę skutecznego bo chyba już wszystkie pasty świata sprawdzałam a zęby nadal fatalne :|
Próbuje pisać z aplikacji bo udało mi sie zalogowaćale jak dodać to forum nasze zamknięte bo to kliknelam ten plusik i góry po prawej...
Sierpniowka, tak, niestety nie mam tyle w piersiach żeby starczyło małej, mimo że 5 tygodni o to walczyłamJa tez zazdroszczę. Middayjoy a Ty karmisz mieszanie ?