reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Hej Dziewczyny!
Nieśmiało dołączę do sierpniówek 2016.
Pewnie będę jedną z ostatnich, bo termin wypada mi na 29.08.
Mam już synka, który ma prawie 13mcy.
Pierwsze starania prawie rok, na Clo, Duphastonie, z LUFami, krótką f. lutealną i złym stosunkiem LH/FSH.
A teraz pyknęło za pierwszym razem :O Jestem w ciężkim szoku, wczoraj zobaczyłam bladziocha na teście :)
B-hcg z dzisiaj: 46,53 :)

Miło mi będzie z Wami spędzić czas oczekiwania :)

reklama
fimka-witaj i gratki :)
ja właśnie wształam i powruje dziś z laptopa
jolcia-ale ten twój suwaczek do przodu jest :)
mdlości poki co lekkie wiec niie jest zle

No to i ja się dopisuje do listy:) wg ostatniej miesiaczki termin wychodzi na 25.08- jestem w ciężkim szoku. Nie planowaliśmy maluszka- mamy już parkę- 5latka i 3 latkę. Gratuluje wszystkim mamą:)

reklama
No i mnie też zaczynają dopadac mdłości, a miałam nadzieję że w tej ciąży mnie ominą :( mi niestety kompletnie nic na mdłości nie pomaga :(
A już jutro czeka mnie wizyta u lekarza, liczę na to że usłyszę już serduszko :)

Do góry