reklama
sierpniowka
Fanka BB :)
A Nina ile już ? On wgl ani faldka jednego jak narazie, a szkoda [emoji80] mógłby nabrać troszkę ciałka bo taki chudzielec z niego jakbym głodziła [emoji85]
papercut
4500 w ogole wczoraj poznala prababcie, moja babcia po udarze wiec troche nie ogarnia szczegolnie jaka pora roku itp czasowych rzeczy no i slow nie pamieta, w kazdym razie widzac mala byla swiecie przekonana, ze to dopiero co urodzone jak zobaczyla, ze ja pionowo trzymam nina sie rozgladala spokojnie a babcia lament, ze tak sie takich malych dzieci nie trzyma i glowke trzeba stabilizowac itp krzywde jej zrobie i wez tlumacz, ze juz duza jest nic sie nie stanie po prostu jest drobna w koncu odpuscilam i trzymalam jak babcia chciala [emoji23]
Dordaw
Dziewczyny dobrze ze u Was lepiej z ta laktacja. Ja dzisiaj wyleguje sie z mala przy piersiach i daje jej ciumkac bo juz nie wiem co innego mam robic. Kupilam sobie znowu dwa karmi, pije codziennie te herbatki laktacyjne i na razie sie nie poprawia. Dzisiaj musialam jej nawet rano zrobic butelke bo oba cyce wyssala i dalej marudzila, a jak ja przystawialam znowu i nie lecialo to sie tylko wkurzala. Mm wypila 70 ml wiec chyba byla niedojedzona. Poprobuje przez najblizsze dni sie z nia powylegiwac przy cycach i moze to cos da.. Juz nawet przed snem kolo 22 odciagam ale jak wstaje kolo 2/3 i zazwyczaj mialam kamien to teraz juz nie sa takie pelne.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
niunia102
Aza duzo zdrowia dla Tosi:-)
Ale widze ze tesciowa musi byc zawszw na pierwszym miejscu :-)
Ale widze ze tesciowa musi byc zawszw na pierwszym miejscu :-)
agata320
Aza widze ze tez chrzciny z perypetiami. Moja płakała w kościele tylko przy wodzie spokojna była! My możemy sobie dużo planować a rodzina to rodzina, zawsze cos pójdzie nie tak. Ja ostatecznie jestem zadowolona ale tez miałam nerwy. Dziewczyny na laktację najlepszy jest proszek do rozrobienia z apteki ********** paper zazdroszczę Ci ze mała mogła poznać prababcie, moja babcia zawsze chciała doczekać sie wnuków odemnie a niestety sie nie udało, teraz była jej pierwsza rocznica śmierci:-( czuwa z nieba nad nasza mała! Prezenty z chrzcin ułatwiają życie, mała w leżaku sie zmęczy chwile na rękach i w kokonie super mi spi. Dzisiaj 2h sie z nia przespałam i jak nowonarodzona sie czuje, jeszcze płatki pod oczy przykleiłam, zszedł mi jęczmień i wreszcie wyglądam normalnie!:-)) polecam film co ty wiesz o swoim dziadku, płakałam ze śmiechu wczoraj
Cześć dziewczyny,
Podczytuje Was od jakiegoś czasu jak większość nowych dziewczyn tutaj. Piszę bo szukam jakiegoś wsparcia i być może rady. Jestem mamą 7 tygodniowej córeczki i powoli wysiadam. Brak mi sił już na cokolwiek. Od kiedy jestem mamą mój świat stanął do góry nogami. Córcia od początku bardzo chimeryczna, o ile na początku wiadomo spanie jedzenie spanie tak teraz nie chce spać prawie wcale. Przez cały dzień potrafi nie zmrużyć oka nawet na chwilkę by potem wieczorem dać taki wycisk że sama padam do tego stopnia że zasypiam w wannie.
Konsultowałam się u pediatry, nie ma żadnych kolek, rozwój jest ok. ale ja jestem tak wykończona że brak mi ochoty na cokolwiek. W dzień nie mam nawet kiedy do kibla iść chyba że z małą na rękach, ne wspominając o obowiązkach dnia codziennego, typu sprzątanie, gotowanie itp. Dziecko pochłania mnie 100 % a ja powoli czuję że łapie jakąś depreche. Poradźcie coś, jak Wy ogarniacie to zycie po narodzinach dziecka ? Kocham córcie nad życie ale już czasami brak mi cierpliwości, kończy się to tak że zaczynam ryczeć z bezsilności. Napiszcie cokolwiek byle bym poczuła że nie jestem sama....
Podczytuje Was od jakiegoś czasu jak większość nowych dziewczyn tutaj. Piszę bo szukam jakiegoś wsparcia i być może rady. Jestem mamą 7 tygodniowej córeczki i powoli wysiadam. Brak mi sił już na cokolwiek. Od kiedy jestem mamą mój świat stanął do góry nogami. Córcia od początku bardzo chimeryczna, o ile na początku wiadomo spanie jedzenie spanie tak teraz nie chce spać prawie wcale. Przez cały dzień potrafi nie zmrużyć oka nawet na chwilkę by potem wieczorem dać taki wycisk że sama padam do tego stopnia że zasypiam w wannie.
Konsultowałam się u pediatry, nie ma żadnych kolek, rozwój jest ok. ale ja jestem tak wykończona że brak mi ochoty na cokolwiek. W dzień nie mam nawet kiedy do kibla iść chyba że z małą na rękach, ne wspominając o obowiązkach dnia codziennego, typu sprzątanie, gotowanie itp. Dziecko pochłania mnie 100 % a ja powoli czuję że łapie jakąś depreche. Poradźcie coś, jak Wy ogarniacie to zycie po narodzinach dziecka ? Kocham córcie nad życie ale już czasami brak mi cierpliwości, kończy się to tak że zaczynam ryczeć z bezsilności. Napiszcie cokolwiek byle bym poczuła że nie jestem sama....
Mamakulka
Aza widzę , że Twoja teściowa taka sama królowa jak moja. I często u mnie tak samo bywało ze mi każdy mówił a daj sobie spokój. No i tym razem nie odpuscilam.
Agata bardzo fajny kokon ja miałam szyc Igiemu ale nie dałam rady. Może kupie bo podobno cud sprawa.
No i musze odstawić małego od piersi całkiem. Lekarz niby mówił ze mogę ale mąż zapytał Jeszcze w aptece i pani farmaceutka powiedziała żebym lepiej nie karmiła. W ogóle typ dał mi tylko tabletki a ucho dalej mnie boli jak sam diabeł. Kupiłam krople dodatkowo bez konsultacji bo bym nie wyrobiła, normalnie aż się telepalam, dodatkowo gorączka. Histeria i panika jak po cc.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Agata bardzo fajny kokon ja miałam szyc Igiemu ale nie dałam rady. Może kupie bo podobno cud sprawa.
No i musze odstawić małego od piersi całkiem. Lekarz niby mówił ze mogę ale mąż zapytał Jeszcze w aptece i pani farmaceutka powiedziała żebym lepiej nie karmiła. W ogóle typ dał mi tylko tabletki a ucho dalej mnie boli jak sam diabeł. Kupiłam krople dodatkowo bez konsultacji bo bym nie wyrobiła, normalnie aż się telepalam, dodatkowo gorączka. Histeria i panika jak po cc.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
papercut
agata to ten film co zac effron gra?
pewnie, ze babcia czuwa tak samo jak moj dziadek, lubie tak myslec kochalam go bardzo
dordaw ja wczoraj caly dzien spedzilam z mala przy cycku poza mala drzemka i dzisiaj juz czuje mleko w cyckach i mala co 2h sie zglasza zamiast co 45min takze polecam
pewnie, ze babcia czuwa tak samo jak moj dziadek, lubie tak myslec kochalam go bardzo
dordaw ja wczoraj caly dzien spedzilam z mala przy cycku poza mala drzemka i dzisiaj juz czuje mleko w cyckach i mala co 2h sie zglasza zamiast co 45min takze polecam