reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Ja nie wiem jak mozna przyjsc z dziecmi mimo ze zaproszenie bylo bez. Tego samego doswiadczylismy na swoim przyjeciu weselnym. Wszyscy goscie byli zapraszani jako para, a moja chrzestna przyszla z 3 dzieci i tez byl problem co z nimi zrobic. Zenada.
No my tak dostaliśmy zaproszenie bez dziecka to powiedzieliśmy, że nie przyjdziemy. Bo mieliśmy jechać kawał drogi i dziecka i tak nie mieliśmy z kim zostawiać bo rodzice też jechali. Więc nam powiedzieli wtedy że mamy przyjechać z dzieckiem pomimo, że na zaproszeniu nic nie napisali..No ale my im wprost powiedzieliśmy. Hm ogólnie to pisze się na zaproszeniu imie nazwisko pary i wraz z rodzina lub z dziećmi. Jeśli nic nie pisze to faktycznie bez dzieci powinni przyjść.
Uważam jednak osobiście że jeżeli zapraszam parę, która ma małe dzieci to licze się z tym, że oni te dzieci mogą zabrać bo niby co mają niektórzy zrobić z tymi dziećmi w tym czasie. Jeszcze jak pozostała rodzina też jedzie na np. ślub czy też inna imprezę i z dziećmi nie ma kto zostać.

Dziewczyny ledwo żyje i patrze na oczy bol niesamowity wziąłem dwa apapy i trzymam przy uchu gorąca butelkę mąż ma na 7 do pracy i oczywiście nie chce brać wolnego mam ochotę go rozwalić nie wiem jak z dzieckiem sobie dam rade. Moja mama 300 km stąd a teściowej przecież nie poproszę, to chyba drugi po cesarce najgorszy bol jakiego doświadczyłam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka Lepiej. Troche nie rozumiem, w dzień mam flaki i poje 5 minut z jednej i są nerwy wiec daje druga i jakoś się najada ale domaga się co półtorej godziny. w nocy jak nie je 4 h to dopiero mi się piersi robią twardsze i jak je to dopiero czuje, ze naprawdę je i jest ulga [emoji23][emoji23]

Nie wiem, przypuszczam że mam zapalenie ucha zewnętrznego, najpierw mnie kurwwsko swedzialo, że nie dało się znieść , potem spuchlo a teraz apogeum. Cała lewa strona mnie boli i żeby i gardło i szyja i nie wiem mózg , czytałam , że od zalegające wody lub szamponu może się tak dziać mam ochotę skoczyć z okna tyle ze mieszkam na parterze to gowno mi to da.

Najgorsze to ze nie mam ten mój mąż wspaniały zaraz idzie do pracy a ja mam 2 km do apteki. Mam tu jedna kumpele która mi jie pomoże bo facet jej zabrał auto czaisz ? Bo nie chce jej wypuszczać z domu. Ech szkoda gadać chyba sobie strzele w łeb

mamakulka a nie lepiej do lekarza? moze cos na recepte co mozna karmiac?

niech maz nie wymysla bierze wolne a co do parteru mam tak samo zawsze mowie ze mam ochote skoczyc z okna i mieszkac nieco wyzej

sierpniowka u mnie dokladnie to samo tylko wczoraj byl moment ze w dzien co 45min sie domagala, raz 2h wytrzymala to byl sukces

reklama
Facet tej kumpeli chyba lekko zwariowany [emoji23] mąż niech lepiej zostanie bo zapalenie ucha to nie żarty i zaraz możesz się jeszcze gorzej czuć. Musisz coś wziąć na to.
Paper tez w nocy masz normalna laktację ? Ja nie wiem co z tymi naszymi cyckami [emoji23]

Do góry