reklama
niunia102
Fanka BB :)
Ja pije rozpuszczalna z mlekiem do 2 dziennie
Paper ale matutka ta twoja gwiazda :-)
Edit: Mamakulka twoj Igi mial 62 cm jak sie urodzil?
Paper ale matutka ta twoja gwiazda :-)
Edit: Mamakulka twoj Igi mial 62 cm jak sie urodzil?
Mamakulka
Przytyłam jakoś 20 kg.
Cholera to Ignacy wcale nie waży dużo bo ma około 68 cm a się urodził 62. No i co o tym myśleć?
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Cholera to Ignacy wcale nie waży dużo bo ma około 68 cm a się urodził 62. No i co o tym myśleć?
niunia102
A ja myslalam ze moj byl dlugi jak sie urodzil bo mial 60 cm a tu prosze Igi go wyprzedzil:-) ale teraz nie wiem ile mierzy bo mi go nie zmierzyli musze poszukac centymert i go zmierze sama :-)Przytyłam jakoś 20 kg.
Mamakulka
Igi ostatnio miał 67 cm sama mierzyłam , kurcze dymam laktatorem od godziny z przerwami i tylko 70 ml wydymalam. Fuck.
Mika06
Produkujecie te strony jak szalone miałam co czytać w wolnej chwili
Widzę że nie tylko mi i mojemu mężowi marzy się wyjazd z tego kraju, już sobie uzgodniliśmy że jeśli nie uda mu się rozwinąć działalności po dwóch latach to uciekamy tam gdzie będzie najkorzystniej.
Co do kp i ,,gryzienia" dziąsłami - mój tak mnie dziabnął ze dwa razy i ogólnie od kilku dni bardzo się denerwuje przy ssaniu, macha rękami i krzyczy...to go odstawiam, uspokajam i znów przystawiam jak zaczyna od nowa krzyczeć, uznaję że nie jest głodny.
Martwicie mnie tymi szczepieniami mam taki mętlik w głowie ale chyba zdecydujemy się na podstawę ewentualnie do tego pneumokoki rota wirusy i meningokoki. Za 20 dni pierwsze szczepienie, już się boję
Dziewczyny chyba udało mi się synka przestawić, przespał prawie całą noc, od 5:50 był na chodzie, lepsze to niż 3 i teraz jeszcze ma drzemkę jak nigdy więc znów od 17:30 go przetrzymam do minimum 21
Dziewczyny potówki po przytulaniu mogą się zarumienić? Bo nie wiem czy nie mylę tych krostek.
Widzę że nie tylko mi i mojemu mężowi marzy się wyjazd z tego kraju, już sobie uzgodniliśmy że jeśli nie uda mu się rozwinąć działalności po dwóch latach to uciekamy tam gdzie będzie najkorzystniej.
Co do kp i ,,gryzienia" dziąsłami - mój tak mnie dziabnął ze dwa razy i ogólnie od kilku dni bardzo się denerwuje przy ssaniu, macha rękami i krzyczy...to go odstawiam, uspokajam i znów przystawiam jak zaczyna od nowa krzyczeć, uznaję że nie jest głodny.
Martwicie mnie tymi szczepieniami mam taki mętlik w głowie ale chyba zdecydujemy się na podstawę ewentualnie do tego pneumokoki rota wirusy i meningokoki. Za 20 dni pierwsze szczepienie, już się boję
Dziewczyny chyba udało mi się synka przestawić, przespał prawie całą noc, od 5:50 był na chodzie, lepsze to niż 3 i teraz jeszcze ma drzemkę jak nigdy więc znów od 17:30 go przetrzymam do minimum 21
Dziewczyny potówki po przytulaniu mogą się zarumienić? Bo nie wiem czy nie mylę tych krostek.
sierpniowka
A moj tydzien temu 3550
Mika moj robi to samo od wczoraj! Masakra.. nie wiem czy mam malo pokarmu czy co jest grane.
Paper brawo [emoji122][emoji122]
Mi zostało 8,5 do zrzucenia.
Mika moj robi to samo od wczoraj! Masakra.. nie wiem czy mam malo pokarmu czy co jest grane.
Paper brawo [emoji122][emoji122]
Mi zostało 8,5 do zrzucenia.
Mamakulka
A mi milion kilo xD kurcze nie wiem co z tym mlekiem...
reklama
sierpniowka
Tez mi Kulka cos nie gra z moim. Znow. [emoji58] wgl mi od wczoraj wieczora marudzi okropnie , wszystko mu nie pasuje. Moze faktycznie na wiatr tak reaguje, sztorm jak cholera