reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Widzę że masz równe szczęście jak i ja co do teściowej. A co mnie najbardziej irytuje pisanie takich rzeczy na fejsie gdzie wszyscy widzą. Wiesz, że to ona, a nie brat?

[emoji173]

O ja.. przeczytałam teraz.. kulka, współczuję, jak wszystko też biorą do siebie..
Właśnie sierpniówka, jak nawet coś mają to mogli napisać prywatną wiadomość a nie tak publicznie :/

Ostatnia edycja:
Z mężem widzę ze to ona bo teksty jej a młody ma 15 lat i nie wie naeet gdzie się przecinki stawia i o sprawie np puszczanie tej "metalowej" muzyki nie miał pojęcia . Ja na to sram tylko się zagotowalam. Ona mi udostępniła pół domu... hahah za ciężką kasę i do teraz jej ostatnia ratę splacam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mały mi świruje, wstał o 15 i dalej nie śpi, cyc nie działa. Skakalam na piłce 2h było lepiej ale znów wyje. Znów skacze to chwila spokoju... Aaa! Zazdroszczę tym co mają pomoc bez kitu

[emoji173]

mamakulka jakis kosmos oO

sierpniowka strasznie dlugo nie spi, moja jak placze i dlugo nie spi to zawsze kwestia tego, ze chce spac i nie moze zamkniecie sie tam gdzie ciemno i cicho robienie ćśś albo spiewanie (dzisiaj sto lat i hej sokoly hahah nie znam odpowiednich piosenek) pomaga

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dziś mi się darł po kapaniu przy cycku. Cholera wie czemu. Wkurzylam się i zawinelam go w koc , odpalilam szumisia , smoczek w dziub i hardkor bujanie i w 3 minuty ( dosłownie! ) kima. 19.03 mam spokój.

Z chęcią bym spaliła ze 4 paczki. Z teściowa problem i z mama się też pogryzlam. Ciężko dziś.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

sierpniówka widzę że nasze dzieci to podobne charakterki. Mój też większość dni ma właśnie takich.dziś też od 15 nie spał i dopiero co udało mi się go ululać w ciemnym pokoju z cycem. Ciężko mu jest się wyciszyć i strasznie się zanosi ze zmęczenia a wtedy to już sam się nakreca tym płaczem i potrafi tak ze 2-3 godziny marudzić.

reklama
Próbuję u mnie w kółko idzie aa śpij kochanie [emoji23] ja skacze na piłce bo myślę że to trochę był brzuszek. Zaczyna mnie boleć ten ząb co mam truciznę. kulka Ty to masz, mi ten kokon nie zawsze wychodzi [emoji16] ja na samą myśl o teściowej mam drgawki, jutro zapewne będzie lepiej.

[emoji173]

Do góry