reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
no młodszej na pewno nie ;) chyba że nas któraś zaskoczy :D
nati_de - i po tych 4 tygodniach jak skorzystaliście to były jakieś skutki uboczne?

mi sie polog skonczyl juz ale ta blizna jest okropna i nie jestem pewna czy do konca zagojona no i to mleko lejace sie z cyckow jakos nie tak wszystko

My uzywamy pieluch 2 ale mysle juz pomalu nad 3 :-)
Co do kup to u nas jest ok 4-5 dziennie :-)

Mika ale ty mlodziutka co do przytulanek pani dr powiedziala ze jezeli sie psychicznie dobrze czujesz to po cc mozna nawet po 4 tugodniach ale przestrzegala ze z kolejna ciaza po cc trzeba odczekac minimum półtora roku :-)

niunia - z kolejną ciążą to ja nawet i 4 lata poczekam :D nie wyobrażam sobie teraz znów być w ciąży, zwłaszcza przy takim maluchu :p
Właśnie coś mi tak świtało że po cc przecież z szyjką macicy wszystko jest dobrze więc 4 tygodnie brzmi rozsądnie :)

u nas kupa przy każdym karmieniu, czasem też przed i po karmieniu :p na palcach u jednej ręki mogę policzyć kiedy były same siuśki.

@Mika06 bylo super :D ale mysle ze to sprawa indywidualna, ja czekalam az blizna przestanie bolec i krwawienie sie skonczy.. Pytalam juz o to raz, ale nie nikt mi nie odpowiedzial :( :p ile czasu po cc i nie karmiac piersia najczesniej dostaje sie okres? bo czekam i czekam i nic :p

@Mika06 bylo super :D ale mysle ze to sprawa indywidualna, ja czekalam az blizna przestanie bolec i krwawienie sie skonczy.. Pytalam juz o to raz, ale nie nikt mi nie odpowiedzial :( :p ile czasu po cc i nie karmiac piersia najczesniej dostaje sie okres? bo czekam i czekam i nic :p

nati, ja jak przestałam karmić, skończył mi się połóg- leciała mi po połogu jakaś dziwna wydzielina śluzowata 3 dni i od razu dostałam okres. Tak że od razu po połogu dostałam. Czyli połóg skończyłam jakoś w koniec 6 tygodnia.

Tak naprawdę to tylko 3 dni miałam przerwy bez krwawienia. :/

reklama
Mika 4 tygodnie.

Kurrrrwa mam ochotę zajebac teściowa ja pierdole no przecież to jest jakiś kabaret!!!!!!!! Widziały się na fb co napisała udając brata mojego męża? No ***** nóż się w kielni otwiera. Co za baba!!!!@!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry