reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Witam Was ponownie! Wczoraj byłam na wizycie i widziałam moją śliczną fasolkę i pulsujące serduszko :) co to była za ulga, szok! Lekarz powiedział, że jak na ten czas wszystko jest ok :) później się ze mnie śmiał i targowaliśmy się o jak najszybszą wizytę i powiedział, że widzi, że nie dam mu spokoju - kolejna wizyta 4 stycznia :) do pracy póki co bedę chodzić, teraz dużo wolnego, trochę urlopu i jakoś dociągne do tego 4, dodam, że pracuję w przedszkolu , niestety prywatnym, więc 8 godzin, ale co tam, dam radę :) myślę pozytywnie!
Zauważyłam, że mi się kompletnie upodobanie co do diety zmieniło, zamiast wędlin jem serki i kilogramami pochłaniam ogórki kiszone :) a wczoraj to nawet sok pomidorowy wypiłam - a ja raczej z takich mało owocowo-warzywnych ludzi :). Mam też tak, że wciąż głodna jestem, i czasem czuję, że mi niedobrze, ale zarazem głodna jestem, dziwne :), ale cóż to ciąża :), Już mi się troszkę zapomniało jak to było te 2 lata temu :). Mam lekkie obawy, jak damy radę z dwójką, ale raczej przeważa radość niż niepokój, choć mój synek to mega łobuz. 3mam kciuki za wszystkie sierpniówki :)

reklama
Hej, witam :) Ja rowniez prawdopodobnie z sierpniowek :) Mowie prawdopodobnie, bo wole sie nie nakrecac za bardzo na wstepie. Mam 25 lat, ciaza planowana, pierwsza, w sumie super szybko sie udalo, bo jak tylko z mezem stwierdzilismy ze juz mozemy sobie pozwolic i finansowo i czasowo to w pierwszym cyklu bach :D Termin mam na 17 sierpnia, takze kuuuupa czasu przede mna. Mam nadzieje ze moge sie wcisnac do Waszej listy :)

Dziewczyny, czy pierwsza wizyta u lekarza w 5 tc to nie za wcześnie? Czy jest ktoś kto mógłby mi polecić dobrego ginekologa w dolnośląskim (szczególnie Dzierżoniów lub Strzelin)? Na codzień mieszkam za granicą i w Polsce jestem tylko na święta, jednak chciałabym tutaj udać się na pierwszą wizytę.

Dziewczyny, czy pierwsza wizyta u lekarza w 5 tc to nie za wcześnie? Czy jest ktoś kto mógłby mi polecić dobrego ginekologa w dolnośląskim (szczególnie Dzierżoniów lub Strzelin)? Na codzień mieszkam za granicą i w Polsce jestem tylko na święta, jednak chciałabym tutaj udać się na pierwszą wizytę.
Ja lekarza nie polece, bo nie z tych miejsc, ale uwazam ze isc do lekarza mozna :) Ja tak bylam wczoraj i jak ma lekarz dobre USG, to przez dopochwowe powinien znalezc to czego szuka :)

reklama
Do góry