reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Jolcia trzeba być dobrej myśli.

Ja mam teraz tak, że jak coś ma bardziej wyrazisty smak to mogę być pewna, że nie dam rady tego zjeść. Ugotowany rosół, leży od kilku dni w lodówce i raczej zostanie wylany, a taką miałam na niego ochotę :/

Hej dziewczyny, ja dzisiaj byłam na usg. Pęcherzyk ciążowy 17 mm, serduszko bije.
Cieszę sie ze wszystko ok, ale kurczę... nie planowaliśmy drugiego dziecka...
Nasza pierwsza córeczka jest naszym małym cudzikiem, najbardziej wyczekanym na świecie o które staraliśmy sie sześć lat. Myślałam ze Cuda nie zdarzają sie dwa razy...
Dzisiaj mam jakaś burze hormonów, cały czas rycze, zastanawiam sie jak to będzie z dwójka.

Angelikaaa to hormony, jak trochę opadną zaczniesz się cieszyć :)

My z mężem staraliśmy się o dziecko, udało się w trzecim cyklu, a jak zobaczyłam dwie kreski na teście to jakimś cudem byłam i tak w szoku :) Na szczęście przeszło. Chyba byłam zaskoczona, że tak szybko się udało, a potem wpadłam w depresję jak sobie uzmysłowiłam, że dziecko urodzone w sierpniu nie będzie miało możliwości świętowania urodzin z kolegami i koleżankami z klasy, nie rozniesie cukierków itd. Czułam się jak wyrodna matka :)

Och, życie lubi zaskakiwać. Jest nam genialnie w trójkę, miałam plany na 2016... potrzebuje czasu na zaakceptowanie takiej zmiany w moim życiu [emoji16]

Kochane, lece spac.Caly czas na pelnych obrrotach, wiec nawet nie mam czasu na forum.Jeszcze z ksiegowa musialam zalatwic sprawy papierkowe. Pozniej porzadki swiateczne. Jutro jeszcze skonczyc i bedzie super.Chociaz coraz bardziej czuje sie zmeczona.W styczniu znajde chociaz chwilke na odpoczynek :-)

reklama
Okasia, ja jestem lipcowa. Faktem jest ze urodzin nigdy nie świętowałam z kolegami z klasy, ale nie wspominam tego jako traumy, da sie z tym żyć [emoji6][emoji6][emoji6]. Za to w dorosłym życiu fajnie w wakacje spotkać sie z przyjaciółmi z okazji urodzin np. przy grillu :-)

Do góry